Tgrt Haber

Bülent Börek çalışma saatleri, kaçta açılıyor, kapanıyor?

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
23 Nisan 2023 17:23 - Güncelleme : 30 May 2023 15:03
Bülent Börek çalışma saatleri, kaçta açılıyor, kapanıyor?

Son yıllarda hızlıca büyüyen ve bir mağaza zincirine dönüşen Bülent Börekçilik, önemli bir istihdam kapısı haline geldi. Peki Bülent Börekçilik hangi saatler arasında çalışıyor? Bülent Börek çalışma saatleri, kaçta açılıyor, kapanıyor?

Bülent Börekçilik ya da daha sık kullanılan adıyla Bülent Börek, 2018 yılında İstanbul’da kuruldu. Kökleri yüzlerce yıllık geleneklere dayanan reçetesiyle çok kısa sürede tüketicilerin beğenisini kazandı. Ülkemizin her kesimini kucaklayan adetlerini ve farklı yörelere özgü tatlarını temel alarak kendine özgün bir lezzet​ oluşturdu.

Baklava hamurunun inceliğini, tereyağının lezzetini ve Anadolu’nun eşsiz peynirlerinin kıvamını böreğinde birleştirdi. Kurulduğu sene içerisinde 13 şehirde 18 şubeye ulaştı. 2019 yılında dünyada baş gösteren korona virüs salgını yüzlerce firmayı olumsuz etkilemesine rağmen Bülent Börekçilik gerek esnek yönetim anlayışıyla gerekse ürün kalitesiyle hızla büyümeye devam etti. Ve Türkiye’nin 7 bölgesinde de en çok bilinen, sevilen ve tercih edilen börek markası olmaya başardı.

BÜLENT BÖREK'İN KAÇ ŞUBESİ VAR?

2020 yılına geldiğinde şirketin yaygınlığı 200 şubeye ulaştı. Bülent Börek lezzetine eşlik eden en kaliteli yiyecek ve içecekleri ile heyecan uyandırıcı reklam ve pazarlama aktiviteleriyle giderek bilinirliğini arttırdı ve ülke sınırlarını da aşan lezzeti Dubai’ye kadar ulaştı.Toplumun tüm kesimlerince bilinirliğe ve tanınırlığa erişen Bülent Börekçilik 2022 yılında kahvaltı sektöründe pazarın lider börek markası olarak Türk Patent Enstitüsü tarafından “Tanınmış Marka” statüsünde tescillenmiştir.

Bülent Börekçilik Yönetimi, kadın ve erkek çalışan sayılarını birbirine yakın tutmayı her zaman önemli hedefleri arasında gördü. Her müşterisini misafiri olarak gören firmamız 2023 yılına gelindiğinde 4 şehirdeki üretim tesisleri ve yaklaşık 400 şubesiyle her gün Bülent Börek lezzetini yüzbinlerce kişiye taze taze ve sıcacık ulaştırmaya devam etmektedir.

Şirketin ürün içeriklerine dair yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verilmektedir: "Tüm şubelerimizde akdeniz yöresine ait 3 çeşit peynirli lezzet-i Ala böreğimiz bulunmaktıdır. Şimdi de Orta Doğu'dan Avrupa'ya uzanan bir lezzet zinciri oluşturma yolunda hedef belirledik: Almanya,Hollanda,Avusturya dubai ,amerika fransa,ve dünyanın dört bir yanında yüzde 100 yerli ürün olarak mağazalarımızı açmaya başladık.hedefimiz bu yüzde 100 lezzeti tüm dünyaya tattırmak."

BÜLENT BÖREK ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDA?

Türkiye​'de pek çok şubesi bulunan Bülent Börek, müşterilerine kaliteli ve lezzetli börekler sunar. Ancak her işletmenin olduğu gibi, Bülent Börek'in de belirli çalışma saatleri vardır. Bülent Börek mesai saatleri ile ilgili zaman dilimlerini ise şu şekilde aktarabiliriz:

Hafta içi: (Pazartesi, Salı Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri)

  • Sabah Açılış: 06.00
  • Akşam Kapanış: 15.00

Hafta sonu:

  • Cumartesi Sabah Açılış: 06.00 Akşam Kapanış: 16.00
  • Pazar Sabah Açılış: 08.00 Akşam Kapanış: 17.30

BÜLENT BÖREK CUMARTESİ KAÇA KADAR AÇIK?

Bülent Börek genellikle sabah kahvaltısı ve öğle yemeği saatlerinde açıktır. İşletmenin cumartesi açılış saati 06:00'dır. Öğle yemeği saatleri ise Türkiye'de genellikle 12:00-14:00 arasındadır. Bülent Börek de bu saatlerde yoğun talep görür. Bülent Börekçilik şubeleri cumartesi günleri 16.00'da kapanır.

Öte yandan Bülent Börek cumartesi çalışma saatleri işletmenin genellikle hafta içi çalışma saatlerinden farklıdır. Bülent Börek'in cumartesi günleri kaça kadar açık olduğu, işletmenin farklı şubelerine ve bulunduğu yerlere göre farklılık gösterebilir. Genellikle, şehir merkezinde veya turistik bölgelerde yer alan şubeler daha geç saatlere kadar açık kalabilirken, diğer şubeler genellikle erken saatlerde kapanabilir.

Bazı şubeler cumartesi günleri açık olmamayı tercih edebilirler ya da özel nedenlerden dolayı geç açılabilirler. Bu nedenle hangi Bülent Börek şubesini ziyaret etmek istediğinizde, işletmenin çalışma saatleri hakkında doğrudan bilgi almak en iyisidir.

BÜLENT BÖREK PAZAR GÜNÜ AÇIK MI?

Genellikle, Bülent Börek şubeleri pazar günleri sabah 08.00'den itibaren açıktır. Özellikle turistik bölgelerde yer alan şubeler veya büyük alışveriş merkezleri içindeki Bülent Börek şubeleri, pazar günleri açık kalabilirler. Bülent Börek şubelerinin pazar günleri kapanış saati ise 17.30'dur.

BÜLENT BÖREK BAYRAMDA AÇIK MI?

Bülent Börek'in bayram günlerinde açık olup olmadığı konusunda kesin bir bilgi yoktur. Çalışma saatleri farklılık gösterebilir ve bu saatler, işletmenin bulunduğu bölgeye veya yapılan özel etkinliklere göre değişebilir. Bu nedenle, hangi Bülent Börek şubesini ziyaret etmek isterseniz öncelikle çalışma saatleri hakkında doğrudan bilgi almanız en iyisidir. Bülent Börek bayramda çalışma saatleri ise yine aynı şekilde değişim gösterebilir.

BÜLENT BÖREK İLETİŞİM BİLGİLERİ

Bülent Börek iletişim bilgileri müşterilerin sorularını yanıtlamak, rezervasyon yapmak veya diğer konularda yardım almak için kullanılabilir. İşletmenin adresleri ise farklı şubeler için değişebilir. Bu nedenle, hangi Bülent Börek şubesini ziyaret etmek isterseniz öncelikle iletişim bilgileri hakkında doğrudan bilgi almanız en iyisidir. Bunları ise şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Resmi Site: www.bulentborekcilik.com
  • Telefon: 44 44 164
  • Facebook Hesabı: facebook.com/bulentborekcilikofficial
  • Twitter Hesabı: twitter.com/bulentborekcilk
  • Instagram Hesabı: instagram.com/bulentborekcilik

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...