Tgrt Haber

Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2023 20:26 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 21:09

Son dakika haberi: TBMM Genel Kurulu'nda, çalışan emeklilere 5 bin lira ödenmesini de içeren ekonomiye ilişkin düzenlemelere yönelik kanun teklifi kabul edildi. Çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye ödemesi yapılacak. 

Meclis Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen yılın son mesaisinde ekonomiye dair 86 maddelik torba kanun​ teklifi kapsamında önemli bir karar alındı. Teklifin 55. maddesi, çalışan emeklilere yönelik 5 bin lira ikramiye​ ödenmesini öngören madde kabul edildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan​, ikramiyenin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından çalışan emeklilere en kısa sürede ödeneceğini belirtmiş ve "Bakanlık olarak da çalışmalarımızı hazırladık, resmi gazeteye çıkar çıkmaz. En kısa sürede, biz hazırlıklarımızı yaptık" ifadelerini kullanmıştı. 

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor...

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...