Tgrt Haber

THY personeline promosyon müjdesi: 40 bin TL hesaplara yatacak

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
30 Eylül 2022 21:25 - Güncelleme : 01 Ekim 2022 05:50
THY personeline promosyon müjdesi: 40 bin TL hesaplara yatacak

Son dönemde özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında yaygınlaşan banka promosyonu uygulamasına bir firma daha katıldı. Türk Hava Yollar (THY) çalışanlarına verilecek 40 bin liraya varan promosyonun hesaplara yatacağı tarih belli oldu.

Milyonlarca vatandaşa dağıtılan banka promosyonlarıyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Türk Hava Yolları​ personellerine banko promosyonunun yatırılacağı tarih belli oldu.

40 BİN TL İKRAMİYE​ BU GECE HESAPLARDA

Türk Hava Yolları'nın açıkladığı ve 40 bin lira olarak duyurduğu banko promosyonlarının bu geceden itibaren hesaplara yatırılacağı duyuruldu.

Binlerce çalışana müjdeli haberi Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün 14 Eylül'de vermişti. Sosyal medya hesabından payşaşım yapan Üstün şu ifadeleri kullanmıştı:

"Başarımızı ailemizle birlikte kutlamaya devam ediyoruz. İştirak şirketlerimizde çalışan şef arkadaşlarımıza 40, diğer görevlerde katkı sağlayan arkadaşlarımıza ise 30 bin TL ikramiye veriyoruz. Ödemeleri ay sonunda hesaplarında olacak.Hayırlı olsun."

https://twitter.com/yhyustun/status/1569996613317464069

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...