Tgrt Haber

Bakanlık'tan ilave tediye açıklaması: İlk yarı ödemeleri başladı

23 Haziran 2023 15:52 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 16:12
Bakanlık'tan ilave tediye açıklaması: İlk yarı ödemeleri başladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada devlet ve bağlı kurumlarda çalışan işçilerin ilave tediye ödemelerinin ilk yarısının bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda tediye ödemelerine yönelik açıklama yaparak ödemelerin başladığını duyurdu.

İLK YARI ÖDEMELERİ BAŞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı'mızın kararıyla devlet ve bağlı kurumlarda çalışan işçilerimizin ilave tediye ödemelerinin ilk yarısı bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı. Her daim olduğu gibi Türkiye Yüzyılı emekçilerinin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

İLAVE TEDİYE NEDİR?

Genel ve katma bütçeli kamu kurumları, sermayesinin yarısından fazlası devlete ait olan şirket ve kurumlar ve belediyelerde çalışan işçi statüsünde çalışan personele ücret sistemlerine bakılmaksızın her yıl için bir aylık tutarında devletçe verilen ikramiye ödeneğidir

https://twitter.com/csgbakanligi/status/1672205035298754560

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...