Tgrt Haber

Çaya zam geldi! Çaykur çay fiyatları yeni liste belli oldu

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: tgrthaber.com
08 Eylül 2024 11:49 - Güncelleme : 08 Eylül 2024 11:56

Çay tiryakilerini üzecek haber geldi. Çay fiyatlarına zam yapıldı. Çaykur'un yeni fiyat listesi belli oldu. 9 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere çaya yüzde 18 zam uygulanacak.

Çaya zam​ geldi. Mutlulukta, hüzünde, dostlukta, derin sohbetlerde, oyunlarda, sabahlarda kısacası birbirinden farklı pek çok durumda insanları bir araya getiren, Türklerin vazgeçilmezi çay​ artık dudak ile birlikte cep de yakacak. ÇAYKUR​ en son yaptığı iki ay önceki zammın ardından bir zam​ daha uyguladı. Haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar verdi. İşte Çaykurçay​ fiyatları yeni zamlı liste. 

ÇAY​ FİYATI ZAMLANDI

Herkesin sevgilisi, mutlu ve mutsuz anların içeceği çay​ zamlandı. Çaykur​ ürünlerine yansıyan zamma göre ürünlerin fiyatı yüzde 18 arttı. 

Çaya zam geldi! Çaykur çay fiyatları yeni liste belli oldu - 1. Resim

Çaykurçay​ fiyatlarına mayıs ve temmuz aylarında yüzde 68 zam​ ve yüzde 24 zam​ uygulamıştı. 

9 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere perakende ürün grupları artık zamlı yeni fiyattan satılacak.

Çaya zam geldi! Çaykur çay fiyatları yeni liste belli oldu - 2. Resim

ÇAYKUR​'UN YENİ FİYAT LİSTESİ

Zamlı çay​ fiyatları yeni listeye göre, 1 kilogram tiryaki çayın satış fiyatı 262 TL, turist çayının kiloluk paketi 268 TL, filiz çayın kilogramlık paketi 282 TL oldu.

Çaya zam geldi! Çaykur çay fiyatları yeni liste belli oldu - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...