Tgrt Haber

Ceviz artık taneyle satılmaya başlandı! Kilosu 500, tanesi 2 lira

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Temmuz 2024 09:46 - Güncelleme : 29 Temmuz 2024 09:47
Ceviz artık taneyle satılmaya başlandı! Kilosu 500, tanesi 2 lira

Erzincan'da ceviz taneyle satılmaya başlandı. Yüksek fiyatı nedeniyle vatandaşların alamadığı cevizin tane fiyatı ise pazarda 2 TL. Durumu gören vatandaş "Satıcıda az alındığı için tek fiyat tarifesi koymuş gerçekten şaşırdık” dedi.

Tadı, lezzeti ve besleyici özelliğiyle en sevilen kuruyemişler arasında yer alan cevizin fiyatı arttıkça arttı. Kilosu 500 liraya dayanan cevizi almak ise artık vatandaşları zorluyor. 

2 LİRAYA SATILMAYA BAŞLANDI 

Erzincan’da pazarlarda yüksek fiyatı nedeniyle tane olarak satılması görenleri şaşırtıyor. Erzincan​ Buğday Meydan’ında köyünden getirdiği cevizleri satmaya çalışan vatandaş​, kilosu 500 TL olan cevizin alıcı bulmaması üzerine tanesinin 2 TL’den satmaya başladı.

"GÖRÜNCE ŞAŞIRDIK"

Pazarda dolaşan vatandaşlar Erzincan cevizinin meşhur olduğunu özellikle Kemah cevizini aradıklarını söylediler. Tane olarak satılmasına şaşırdıklarını da ifade eden vatandaşlar, “Zaten kilo ile satılıyor fiyat​ yüksek olduğu için az alınıyor. Satıcıda az alındığı için tek fiyat tarifesi koymuş gerçekten şaşırdık” dediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...