Tgrt Haber

Çiftçinin kredi borcuna ödeme kolaylığı geldi

09 Şubat 2022 10:41
Borcunu ödemekte güçlük çeken çiftçilere ödeme kolaylığı sağlandı.

Ziraat Bankasından kredi borcu takibe düşen çiftçilere ödeme kolaylığı sağlandı. Borcunu tek seferde ödeyen çiftçiden faiz alınmayacak. Tek seferde ödeme yapamayana ise faizsiz 60 ay vade kolaylığı sağlanacak.

Borcunu ödemekte güçlük çeken çiftçilere ödeme kolaylığı sağlandı.

Ziraat Bankası tarafından kredi borcu takibe düşen çiftçiler için ödeme kolaylığı sağlanacak. Borcunu tek seferde ödeyen çiftçilere faiz uygulanmayacak. Tek seferde ödeme yapamayan çiftçiye 60 ay faizsiz taksitlendirme olacak.

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Recep Türk, tarımsal kredi borçlusu müşterilerine kolaylaştırıcı imkanlar sağladıklarını açıkladı.

30 Kasım 2021 tarihine kadar takibe düşen çiftçiler için kolaylık sağlandığını belirten Recep Türk, bu kapsama giren çiftçilerden borçlarını tek seferde ödeyenler için kredinin takibe düştüğü tarihten sonraki dönem için faiz alınmayacağını açıkladı.

Uygulamanın 31 Mart’a kadar sürdürüleceği belirtilirken takibe düşen kredi borcunu bir seferde ödeme imkanı bulunmayan çiftçilere ise faizsiz olarak 60 aya kadar vade imkanı sağlanacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...