Tgrt Haber

Çingene palamudunun fiyatı belli oldu!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ağustos 2024 17:57 - Güncelleme : 25 Ağustos 2024 17:57

Denizlerde palamut bolluğu yaşanıyor. Vatandaşın yüzünü güldüren palamutların fiyatı tezgahlarda 75 liradan başlıyor. Kalitesine göre fiyatlar 100 liraya kadar çıkıyor.

Düzce’de palamut​ bolluğu yöre sakinlerinin yüzünü güldürdü. Batı Karadeniz​ bölgesinde yaşanan palamut bolluğu, vatandaşları memnun etti. Tezgahlarda yerini alan çingene palamudunun fiyatı da makul karşılandı.

Batı Karadeniz'in gözde sahil kasabalarından Akçakoca​'da palamut bolluğu yaşanıyor. 1 Eylül'de başlayacak balık av sezonu için hazırlıklar sürerken, denizlerde palamut balığının yoğunluğu umutları artırıyor.

Çingene palamudunun fiyatı belli oldu! - 1. Resim

75 LİRADAN BAŞLIYOR

Balıkçıların "bol ve bereketli" olarak nitelendirdiği palamutlar, küçük boyları 75 TL, iri boyları ise 100 TL'den satışa sunuldu.

FİYATLAR DÜŞECEK

Akçakoca'da uzun yıllardır balıkçılık yapan Necati Kar, "Olta avcılığı başladı. 1 Eylül itibariyle yasaklar kalkınca daha da bol olacak. Küçükleri 75, irileri 100 liradan satışa sunduk. Vatandaşlar da mutlu” dedi. “Vatandaşlar palamut fiyatının normal olduğunu söylüyorlar” diyen Kar, “Tabii palamut biraz daha bollaşınca fiyat düşecektir" diye konuştu.

Çingene palamudunun fiyatı belli oldu! - 2. Resim

Yeni çıktığı için fiyatların makul olduğunu belirten balıkçılar, palamut bollaştıkça fiyatların dibi göreceğini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...