Tgrt Haber

Cumhur İttifakı'ndan memur maaşları hakkında açıklama

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2023 10:37 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 10:45
Cumhur İttifakı'ndan memur maaşları hakkında açıklama

Memur ve emekli memur maaşlarına yapılması planlanan zamların ne olacağı merak edilirken Cumhur İttifakı'ndan konuya ilişkin açıklama geldi. 

Memur​ ve emekli memur maaşlarına yapılacak zamlar konusunda meraklı bekleyiş sürerken Cumhur İttifakı'ndan konuya ilişkin dikkat çekici bir açıklama geldi. Türkiye Kamu Sen 1. Olağanüstü Genel Kuruluna katılan, MHP​ Bolu milletvekili İsmail Akgün, burada memur maaş zammı​ hakkında konuştu.

"ÇÖZÜM İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ"

Akgün konuşmasında, Türkiye Kamu-Sen çatısı altında mücadele vermekten her daim şeref duyduğunu belirterek, "Bugün TBMM’de bir kardeşiniz olarak kamu görevlilerimizin sorun ve sıkıntılarını çözüm mercii olan Millet Meclisi'ne taşıyacağım. Her alanda Türkiye Kamu-Sen konfederasyonumuz ve hizmet kollarımızla birlikte ortak çalışacak ve sorunların çözümü için mücadele vereceğiz. Olağanüstü Genel Kurulun milletimize ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...