Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Hayırlı olsun

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
20 Haziran 2023 12:05 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 12:26
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Hayırlı olsun

Yapılan toplantıların ardından net asgari ücret 11 bin 402 TL oldu. Belirlenen asgari ücrete ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Asgari ücrete yapılacak ara zam pazarlığı sona erdi. Asgari ücret​ için yapılan üçüncü toplantının ardından konuşan Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Vedat Işıkhan​ net asgari ücretin 11 bin 402 TL olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan​, belirlenen asgari ücretin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

"HAYIRLI OLSUN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni asgari ücrete ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Asgari ücret Temmuz ayından itibaren net 11 bin 402 TL olarak uygulanacaktır. Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. İşçi ve işveren tarafları başta olmak üzere, uzlaşı kültürü içerisinde asgari ücretin belirlenmesinde emeği geçen tüm paydaşlara milletim adına teşekkür ediyorum"

https://twitter.com/RTErdogan/status/1671080751830560771

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...