Tgrt Haber
BIST
9886.97
%-0.13
(-13.28)
Dolar
34.1565
%0.04
(₺0.01)
Euro
38.0047
%0.19
(₺0.07)
Sterlin
45.616
%0.05
(₺0.02)
Altın
2958.523
%0.63
(₺18.46)
Bitcoin
$63343
%-0.17
Ethereum
$2653.5
%-0.58
AVAX
27.27
%-0.04
 - Bakan açıkladı
11 saat 1 dakika önce

Son dakika: Okullara 30 bin atama! Bakan Vedat Işıkhan açıkladı

Okullardaki temizlik sorununu çözmek için 30 bin personel ataması yapıldı. Pazartesi itibarıyla Çalışma Bakanlığı tam zamanlı 30 bin ilave personele istihdam hakkı tanıdı.
 - Kademeli emeklilik için tarih verdi
11 saat 15 dakika önce

Kademeli emeklilik için tarih verdi! İsa Karakaş net konuştu: Bu yıl kimin ne kadar emekli maaşı alacağını açıkladı

Sosyal Güvenlik Baş Uzmanı İsa Karakaş, sosyal güvenlik sistemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Emeklilik dilekçesinin verildiği tarih, alınacak emekli maaşını etkileyecek mi, sorusuna en net cevabı verdi. İsa Karakaş ayrıca kademeli emekliliğin çıkacağı tarihi açıkladı.
Ekonomi - Ekonomi
11 saat 35 dakika önce

Girişimciler ve KOBİ’lere E-ticarete giriş için büyük fırsat

Türkiye'nin e-ticaret ve fiziksel perakendede ödeme çözümleri markası Hepsipay, Ticimax ve Sipay ile güçlerini birleştirerek e-ticarete başlamak isteyenler için “Her Şey Dahil E-Ticaret” paketini hazırladı.
 - İslam Memiş'ten altın için satış uyarısı
13 saat 53 dakika önce

Gram altını olan bayram edecek! İslam Memiş altın satanları uyardı: Satış için şartlarını açıkladı

Finans analisti İslam Memiş, altın, dolar, bitcoin ve borsayı yorumladı. Köşe yazısında yeni haftayı değerlendiren İslam Memiş'ten 'bekleyin' uyarısı geldi. Altın fiyatına dair beklentileri paylaştı. Yatırım araçlarında geçen haftanın getirilerini sıraladı. İşte alım satım için uzmanından uyarılar.
Ekonomi - Ekonomi
14 saat önce

Çin Merkez Bankası'ndan faiz indirimi! Piyasaya likidite enjekte etti

Çin Merkez Bankası, ekonomiyi canlandırma çabalarını sürdürürken kısa vadeli politika faizini düşürdü ve finansal sisteme daha fazla likidite pompaladı. Çin Merkez Bankası, bankacılık sistemine 234,6 milyar yuan enjekte ederek aylar sonra ilk kez 14 günlük nakit akışı sağladı.
Ekonomi - Ekonomi
14 saat 20 dakika önce

Kredi kartı kullanımında yüzde 78'lik artışın nedeni belli oldu! Merkez Bankası ekonomistleri inceledi

Merkez Bankası’ndan kredi kartı açıklaması geldi. TCMB blog sayfası Merkezin Güncesi'nde yer alan "Kartlı Harcama Tercihlerinde Son Dönem Eğilimler" başlıklı analizde kredi kartı kullanımındaki artış incelendi. Merkez Bankası yüzde 78'lik artışın sebeplerini açıkladı.
Ekonomi - Ekonomi
14 saat 51 dakika önce

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, Hollandalı mevkidaşıyla bir araya geldi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, Hollanda Merkez Bankası (DNB) Başkanı Klaas Knot ile TCMB ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. TCMB idare merkezindeki etkinliğe, Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands da eşlik etti. Karahan ve Knot, para politikaları ve ekonomik görünüme ilişkin sunum yaptı.
Ekonomi - Ekonomi
14 saat 57 dakika önce

Eylül ayında finansal hizmetler güven endeksi arttı

Merkez Bankası, eylül ayı Finansal Hizmetler Güven Endeksi verilerini açıkladı. Finansal hizmetler güven endeksi Eylül’de ayında yükseldi. Güven endeksi, bir önceki aya göre 1 puan artış kaydederek 157,8 oldu.
 - Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı düştü
15 saat 8 dakika önce

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı düştü! Vatandaş benzinli araçtan vazgeçemedi

Ağustos ayında trafiğe kaydı yapılan taşıtların sayısı belli oldu. Satışlarda yaşanan düşüş TÜİK verilerine yansıdı. Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki aya göre yüzde 23,6 düşüş gösterdi. Toplam taşıt sayısı ağustos ayı sonu itibarıyla 30 milyon 469 bin 319 oldu. İşte TÜİK, motorlu kara taşıtları ağustos 2024 istatistikleri.
 - Tapu harç oranlarında indirim sinyali
15 saat 46 dakika önce

Tapu harç oranlarında indirim sinyali! Ev alıp satacaklar dikkat

Ev alıp satacakları ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Tapu harçlarında indirim bekleniyor. Meclis gündemine getirilmesi beklenen tapu harç oranlarında indirim yapılması için yasa teklifi kayıt dışılıkla mücadelede önemli bir rol oynayacak. İşte emlak alım-satım harcına yeni düzenlemenin detayları.
 - Bu geceden itibaren geçerli olacak
15 saat 53 dakika önce

Akaryakıt fiyatı değişecek! Benzine büyük zam yolda: Bu geceden itibaren geçerli olacak

Benzine büyük zam geliyor. Akaryakıt fiyatında tabelalar değişecek. Güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları araç sürücülerinin odağında. Zamlar akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. İşte 23 Eylül Pazartesi güncel akaryakıt fiyatları.
 - Dikkat! Faturanız cep yakabilir
16 saat 7 dakika önce

Doğalgaz ve elektrik faturası cep yakabilir! 1 milyon aboneyi etkileyecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Ba­kanı Alparslan Bay­raktar, elektrik ve do­ğalgaz kullanımın­da ‘gelire göre fatura’ düzenlemesinin detaylarını açıkladı. 1 milyona yakın aboneyi etkileyeceği düşünülen uy­gulamanın 2025’te hayata geçmesini planla­dıklarını söyledi.
 - Altın rekor üstüne rekor kırıyor!
17 saat 58 dakika önce

Altın rekor üstüne rekor kırıyor! İşte 23 Eylül 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları

ABD Merkez Bankası'nın faiz indirimini açıklamasıyla birlikte altında yukarı yönlü hareket devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 23 Eylül 2024 altın fiyatları...
 - Dolar kuru yeniden yatay seyirde!
18 saat 1 dakika önce

Dolar kuru yeniden yatay seyirde! 23 Eylül döviz kurları, dolar, euro, sterlin fiyatı

Fed kararı sonrası küçük bir düşüş yaşayan dolar kuru kayıplarını geri aldıktan sonra yeniden yatay seyre geçti. İşte 23 Eylül döviz kurları, dolar, euro, sterlin fiyatı
 - Eksik primi olanlar için erken emeklilik fırsatı
22 Eylül 2024 - 16:44

Prim indirimiyle erken emeklilik geliyor! Eksik primi olanlara peş peşe müjde

Eksik primleri tamamlayarak emeklilik hayalini kuranlar için müjde geldi. Yeni EYT kapıda. Primi eksik olanlar da erken emeklilik hakkı kazanacak. Askerlik borçlanması, doğum borçlanması ve prim indirimi ile milyonlara erken emeklilik yolu açılacak. İşte ekim ayında meclisten geçmesi beklenen prim indirimi düzenlemesi.
 - 1.800 ucuz konut ihalesi bu hafta başlıyor
22 Eylül 2024 - 15:09

TOKİ 4 şehirde yüzleri güldürecek! Tam 1.800 ucuz konut satışa çıkacak

Türkiye'nin 81 ilinde projeleri devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yeni indirim kampanyasını duyurdu. 4 şehirde dar ve orta gelirliyi sevindirecek proje için start verildi. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek. Konutları ihaleleri bu hafta yapılacak. İşte TOKİ'nin 4 yeni ucuz kampanyası.
Ekonomi - Ekonomi
22 Eylül 2024 - 14:22

Gelecek haftanın piyasa takvimi belli oldu: Yurt içi ve yurt dışından kritik veriler gelecek

Haftalık ekonomik takvim ve dünya piyasalarındaki gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Piyasalar adına hareketli bir hafta geride kaldı. Önümüzdeki haftanın ekonomik takvimi belli oldu. Peki, piyasalarda neler oldu, gelecek hafta neler bekliyor? İşte ekonomik takvim.
Ekonomi - Ekonomi
22 Eylül 2024 - 13:17

Bitcoin 2023 rallisini tekrarlıyor! Devasa fiyat hedefini açıkladı

Goldman Sachs eski yöneticisi Raoul Pal, Bitcoin'in küresel likidite döngülerine bağlı olarak yükselip düşme eğiliminde olduğunu ifade ederek hedef fiyatını paylaştı. Raoul Pal, Bitcoin'in (BTC) hedeflediği büyük fiyat seviyesine ulaşması için ortamın hazır olduğunu ifade etti.
Ekonomi - Ekonomi
22 Eylül 2024 - 12:41

Evlilik kredisi için özel internet sitesi! Evlenecek gençler 150 bin TL faizsiz krediye daha hızlı ulaşacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi için yeni bir hamle geldi. Evlenecek gençlerin evlilik kredisine daha hızlı ve kolay başvurabilmeleri için ailegenclikfonu.aile.gov.tr internet sitesi hayata geçirildi.
Ekonomi - Ekonomi
22 Eylül 2024 - 12:02

İstanbulkart 8 ay boyunca bedava olacak! Başvurular 23 Eylül'de başlıyor

İstanbul'da yaşayanlara yol parası yardımı müjdesi geldi. Şişli Belediyesi ulaşım desteği verecek. Destekten yararlanan İstanbullular 8 ay boyunca otobüs, tramvay, metro ve vapur gibi ulaşım araçlarına ücretsiz binecek. İşte ulaşım desteği başvuru şartları.
Sona Git