Tgrt Haber

Dacia'dan mart ayı fırsatı! Uygun fiyat garantisine ek akaryakıt hediyesi verilecek!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Mart 2023 17:17 - Güncelleme : 15 Mart 2023 17:23
Dacia'dan mart ayı fırsatı! Uygun fiyat garantisine ek akaryakıt hediyesi verilecek!

Pandemi ile birlikte ortaya çıkan çip krizi, özellikle otomotiv sektöründe derin tahribatlara sebep oldu. Benzinli ve dizel otomobillerin üretim süreçlerini geciktiren kriz, son dönemlerde etkisini giderek artırmaya başladı. Ek olarak yükselen enflasyon sebebi ile de yedek parça maliyetlerinin artmış olması, otomobillerin satış fiyatlarını fahiş seviyelere ulaştırdı. Sıfır kilometre otomobillerde yaşanan bu problemler, ikinci el otomobil sektörünü de doğrudan etkiledi. Ülkemizde ve diğer dünya ülkelerinde tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilen araç markalarından olan Dacia, mart ayına özel düzenlemiş olduğu kampanyayı duyurdu. İşte Dacia’nın yeni kampanyasına dair detaylar…

Uzunca bir süredir bütçeleri dahilinde araç​ bulmak konusunda sıkıntı yaşayan ve bu yüzden de araç sahibi olma planlarını bir başka bahara ertelemek durumunda kalan tüketiciler, mart ayına girilmesi ile birlikte güncellenen araç kampanyalarını yakından takip etmeye başladı. Bu noktada devreye giren Romen Dacia​, sıfır araç sahibi olmayı planlayan tüketiciler için avantajlı bir kampanya​ düzenlediğini bildirdi. Otomobil devi, mart ayı kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

DACIA’DAN AKARYAKIT HEDİYESİ FIRSATI!

Ürettiği araçların tasarımları ve performansları sayesinde hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilen araç markalarından olan Romen Dacia, mart ayına girilmesi ile birlikte yüzleri güldüren yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyen tüketicileri kapsayan yeni kampanyanın detayları paylaşıldı.

Dacia'dan mart ayı fırsatı! Uygun fiyat garantisine ek akaryakıt hediyesi verilecek!

31 Mart tarihine kadar 2022 veya 2023 model Dacia araç alanlara Dacia Finans’tan kredi​ hizmeti sunacağını belirten Romen araç üretici firma, kredi kampanyasından yararlanan tüm tüketicilere bin 500 TL’lik yakıt hediyesi vereceğini bildirdi. İlgili şartları sağlayan tüm yeni müşterilerine her ayın 7’sinde olmak üzere 6 ay boyunca 250 TL, toplamda bin 500 TL tutarında hediye yakıt tanımlayacağını ifade eden Dacia, ilgili hediyelerin Club TOTAL hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

+1 YIL UZATILMIŞ GARANTİ AVANTAJI!

Yeni kampanyası kapsamında yakıt hediyesinin yanı sıra +1 yıl uzatılmış garanti avantajı da sunacağını belirten Dacia, ayrıca ilk periyodik bakım paketlerinin de yeni müşterilerinin kullanımına sunulacağını ifade etti.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...