Tgrt Haber

Denizbank, ING Bank, İş Bankası... Emeklilere 10 bin liraya maaş ek ödemelere başladı! Emeklilere refah payı öncesi hesaplara geçiyor!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
01 May 2023 12:57 - Güncelleme : 02 May 2023 10:23
Denizbank, ING Bank, İş Bankası... Emeklilere 10 bin liraya maaş ek ödemelere başladı! Emeklilere refah payı öncesi hesaplara geçiyor!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı Temmuz ayında yapılacak maaş zammı ve refah payı ödemelerine çevrildi. Öte yandan bazı bankalardan ise refah payı düzenlemesi öncesi 10 bin TL ödemeler başladı. Bu kişiler yararlanacak…

Türkiye’de milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılması beklenen emekli maaş zamlarını bekliyor. Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin​ tarafından emeklinin gelir durumunu iyileştirmek amacıyla verilecek refah payı açıklamasının yapılmasının ardından heyecanlı bekleyiş başladı.

Emeklilere yapılacak zamlar öncesinde bazı bankalardan maaşa ek olarak 10.000 TL’ye kadar ödemeler yapılmaya başladı. İş Bankası, Denizbank​ ve ING Bank üzerinden Mayıs ayı itibariyle ödemeler başladı.

DENİZBANK​ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı kapsamında yer alan tüm emeklilere 10.000 TL’ye kadar ek ödemeler başladı. Nakit promosyon fırsatından yararlanmak isteyenlerin 14 Mayıs 2023 tarihine kadar maaş taşıma işlemlerini yapmaları gerekecek.

Emekli maaş tutarına göre yapılacak ödemeler kapsamında EYT’liler de ödeme alabilecek. 6.000 TL ile 10.000 TL’ye kadar Denizbank​ nakit promosyon ödemeleri yapılmaya başladı. Emekli maaşını 3 yıllığına Denizbank’a taşıyan tüm emekliler yararlanabilecek.

Denizbank, ING Bank, İş Bankası... Emeklilere 10 bin liraya maaş ek ödemelere başladı! Emeklilere refah payı öncesi hesaplara geçiyor!

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emeklilere 10.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemelerini Temmuz ayı zammı öncesinde hesaplara geçmeye devam ediyor. Ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon ve ayrıca otomatik fatura ödeme talimat verenlere 1.500 TL’ye varan ek nakit desteği sunuluyor.

e – Devlet üzerinden veya ING şubelerinden emekli maaş taşıma işlemlerini tamamlayan vatandaşların emekli maaşına ek olarak 10.000 TL’ye kadar nakit promosyon ödemelerinden yararlanmaları sağlanacak.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ORANLARI NE KADAR?

Türkiye İş Bankası tarafından emeklilere nakit promosyon ödemeleri Mayıs ayı itibariyle yapılmaya devam ediyor. 31 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli maaş taşıma işlemlerini yapan veya ilk emekli maaşını 3 yıllığına almayı taahhüt edenler yararlanabilecek. 7.500 TL’ye kadar emekli promosyon ödemeleri yapılacak. Emekli maaş tutarına göre ödeme oranları farklılık gösterecek.

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...