Tgrt Haber

Doğalgaz faturalarına büyük indirim! Anında yüzde 20 destek başladı! Tek şart...

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
20 Mart 2023 12:48 - Güncelleme : 20 Mart 2023 12:52
Doğalgaz faturalarına büyük indirim! Anında yüzde 20 destek başladı! Tek şart...

Soğuk kış günlerinin yaşandığı şu günlerde doğal gaz faturaları iyice kabarmaya devam ederken Garanti BBVA’dan tüketicilerin yüzlerini güldüren yeni bir kampanyanın haberi geldi. İşte doğal gaz faturalarında indirimi garanti eden yeni Garanti BBVA kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Her sene küresel çapta değişiklik gösteren parametrelere bağlı olarak zamlanan enerji fiyatları​, son dönemlerde fahiş seviyelere ulaştı. Özellikle 24 Şubat 2022 tarihinde resmen başlamış lan Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte arka arkaya zamlar alarak tüketicinin bütçesi üzerinde deprem etkisi yaratan enerji fiyatları, faturaların giderek rekor seviyelere ulaşmasına neden oldu. 

Geçtiğimiz senenin eylül ayında zam ile duyurulan enerji fiyatları, tüketicilerin sıkışık bütçelerinin nerede ise sıfırlanmasına neden oldu. İhtiyaç duyulan temel hizmetler arasında bulunan enerji hizmetinde fahiş ücretlendirmelerin yapılmış olması tepkilere sebep olurken sene başında yapılan açıklamalar doğrultusunda yeni yıl için ek bir zammın planlanmamış olduğu bildirildi. Bu açıklama tüketicinin yüzünü bir nebze olsun güldürse de havaların soğuması ile birlikte artan doğal gaz​ faturaları şok etkisi yarattı.
Yeni bir zammın açıklanmamış olması karşısında rahat bir nefes alan ancak her ay artan faturalar ile karşı karşıya kalan vatandaşların kafaları karışırken Garanti BBVA’dan tüketicinin bütçesini rahatlatacak bir haber geldi. Özel banka, yeni bir kampanya düzenlediğini duyurarak detayları kamuoyu ile paylaştı. 

GARANTİ BBVA’DAN DOĞAL GAZ FATURASI KAMPANYASI!

Sektöründe önde gelen özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA​, mart ayına girilmesi ile birlikte birçok farklı kategori altında yeni kampanyalar düzenlemiş olduğunu duyurdu. Ayın ikinci yarısı itibari ile mevcut kampanyalarına yenilerini ekleyen özel banka, düzenlediği doğal gaz faturası kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni doğal gaz faturası kampanyasına göre 15 Nisan tarihine kadar Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olan her tüketiciye, 15 Mayıs 2023 tarihine kadar ödenecek olan doğal gaz faturaları için yüzde 20 oranında indirim sağlanacak. Yüzde 20’lik indirimin en fazla 300 TL’ye karşılık geleceğini belirten Garanti BBVA, söz konusu indirimin bir seferlik tanımlanacağını vurguladı. 

GARANTİ BBVA DOĞAL GAZ FATURASI KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti BBVA tarafından düzenlenmiş olan doğal gaz faturası kampanyasına katılım sağlayabilmek için bankanın mobil uygulaması üzerinden müşteri olma sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Garanti BBVA müşterisi olma sürecinin tamamlanmasının ardından vadesiz hesaptan ya da kredi kartından doğal gaz faturasının ödenmesi, 300 TL’lik azami indirim hediyesi için yeterlidir. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...