Tgrt Haber

e-Devlet sisteminde yeni uygulama! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Kuyruklar bitecek, vatandaş rahatlayacak

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
24 Temmuz 2024 14:59 - Güncelleme : 24 Temmuz 2024 15:55
e-Devlet sisteminde yeni uygulama! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Kuyruklar bitecek, vatandaş rahatlayacak

e-Devlet sisteminde vatandaşların işini kolaylaştıracak bir hizmet daha hayata geçti. Araç sahiplerine rahat nefes aldıracak uygulama bugün itibarıyla başladı.

e-Devlet sistemine milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni bir özellik daha eklendi.

SİGORTA EKSPERİ RAPORU ARTIK E-DEVLET'TE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı Ahmet Nedim Erdem, yürürlüğe giren uygulamayla sigortalı ve hak sahiplerinin, araçları için trafik ve kasko sigortası kapsamında düzenlenen sigorta eksperi raporlarını e-Devlet uygulaması üzerinden görüntüleyebildiklerini belirtti.

Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce sigortalı ve hak sahiplerinin e-Devlet üzerinden eksper atayabilmelerine yönelik uygulamanın devreye girdiğini hatırlattı.

Yeni bir uygulamanın söz konusu uygulamanın devamı olarak yürürlüğe konulduğunu bildiren Erdem, şunları kaydetti:

e-Devlet sisteminde yeni uygulama! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Kuyruklar bitecek, vatandaş rahatlayacak - 1. Resim

EKSPER KUYRUKLARINI BİTİRECEK

"Sigortalı ve hak sahipleri, e-Devlet uygulaması üzerinden, trafik ve kasko sigortası kapsamında araçları için düzenlenen sigorta eksperi raporlarını görüntüleyebilmektedir. Sigortalıların hak ve menfaatlerinin korunmasına hizmet edecek bu uygulama, eksper ofislerindeki yoğunluğun azaltılmasına da katkı sağlayacak."

Erdem, çalışmada emeği geçen Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi ve TÜRKSAT yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...