Tgrt Haber

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Cevdet Yılmaz başkanlığında yarın toplanacak

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Eylül 2023 15:13 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 15:16
Ekonomi Koordinasyon Kurulu Cevdet Yılmaz başkanlığında yarın toplanacak

Ekonomi Koordinasyon Kurulu krediler ve yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması gibi konu başlıklarıyla Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, başkanlığında toplanacak.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu​ (EKK) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz​, başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yarın toplanacak. Ekonomi gündemine dair önemli konularda belirlenen yol haritasının değerlendirilmesi bekleniyor.

AİLE VE GENÇLİK BANKASI GÖRÜŞÜLECEK

Finans temalı gerçekleştirilecek olan EKK toplantısında; başta yatırım taahhütlü avans kredileri (YTAK) olmak üzere yatırımların finansmanı, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması, dijital para çalışmalarında son durum, katılım finans çerçeve kanunu çalışmaları ve Aile ve Gençlik Bankası gibi başlıca konular değerlendirilecek. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...