Tgrt Haber

Emeklileri sevince boğacak haber! Başvuranlara çifte ikramiye verilecek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
05 Haziran 2024 11:40 - Güncelleme : 05 Haziran 2024 13:48
Emeklileri sevince boğacak haber! Başvuranlara çifte ikramiye verilecek

Milyonlarca emeklinin gözü, Kurban Bayramı öncesi banka hesaplarına yatırılacak olan ikramiyeye çevrildi. Bazı belediyelerin de bayram öncesi ikramiye vermesi emeklileri sevince boğdu.

Türkiye'de 16 milyondan fazla emekli, Kurban Bayramı​ öncesi hesaplarına yatacak olan ikramiyelere kilitlenmiş durumda. 2018 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın kararıyla, her dini bayram öncesinde emeklilere bayram ikramiyesi ödenmeye başlanmıştı. Bu uygulama bu yıl da devam ediyor.

Kurban Bayramı öncesi emeklilerin hesaplarına ikramiyeler yatırılacak. Kurban Bayramı'nda da emeklilerin hesaplarına 3 bin TL ikramiye​ yatırılacak.

EMEKİLELERE ÇİFTE BAYRAM YAŞATTILAR

Bazı belediyelerin emeklilere ek ikramiye vermesiyle birlikte, emekliler​ çifte bayram yaşıyor. Geçtiğimiz yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehirde yaşayan emeklilere 1500 TL ek ikramiye vermişti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl da aynı uygulamayı devam ettirmesi bekleniyor.

Emeklileri sevince boğacak haber! Çifte ikramiye verilecek - 1. Resim

CEYHAN BELEDİYESİ DE 5000 TL İKRAMİYE VERECEK

Ceyhan Belediye​ Başkanı Kadir Aydar, yerel seçimler öncesinde verdiği "İhtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira ikramiye" sözünü de yerine getireceği öğrenildi. Aydar, ihtiyaç sahibi emeklilerin 5 bin liralık bayram ikramiyesi için belediyeye başvurabileceğini söyledi.

Emeklileri sevince boğacak haber! Çifte ikramiye verilecek - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...