Tgrt Haber

EPGİS hakkında suç duyurusu! Artık fiyatları açıklamayacak

15 Mart 2022 19:45 - Güncelleme : 15 Mart 2022 19:57
EPGİS hakkında suç duyurusu! Artık fiyatları açıklamayacak

Rusya ile Ukrayna arasındaki yaşanan savaş nedeniyle akaryakıt fiyatları yükselişe geçti. Brent petrol varil fiyatı geçtiğimiz hafta 130 dolara kadar çıkarken haftanın ikinci gününde 100 doların aşağına kadar indi. Yaşanan gelişmeler akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalara sebep olurken zam ve indirim haberlerini EPGİS sosyal medya hesabından duyuruyordu. EPGİS sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sendikalarına suç duyurusunda bulunulduğunu belirterek yargılama süreci boyunca fiyat duyurusu yapmayacağını ifade etti.

Brent petrolün varil fiyatlarında yaşanan dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir yandan zam bir yandan da indirim geliyor. Rusya’nın Ukrayna topraklarına yönelik başlattığı işgalde uluslararası petrol fiyatları son 14 yılın zirvesine çıkarken 133 doları gördü.

MOTORİNDE SESSİZ İNDİRİM

Tansiyonun düşmesi ile birlikte Brent Petrol varil fiyatını haftanın ikinci gününde 100 doların aşağısına kadar geriledi. Yaşanan düşüş sonrası motorine sessiz sedasız 2 lira 38 kuruşluk indirim yapıldığı ortaya çıktı. Benzin ve motorinde 16 Mart’tan itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 76 kuruş motorinde ise 93 kuruş indirim yapılması bekleniyor.

EPGİS İNDİRİMİ NEDEN AÇIKLAMADI?

Vatandaşların Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası üzerinden takip ettiği indirim ve zam haberleri ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. EPGİS motorine yapılan indirimi duyurmaması dikkatlerden kaçmazken konu açıklığa kavuştu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

EPGİS sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda hafta bu hafta başında sendikaları aleyhine suç duyurusunda bulunulduğunu ifade etti. Adli süreci hatırlatan EPGİS, “Sosyal medyada üyelerimize ve kamuoyuna fiyat duyurusu faaliyetlerine hafta başından bu yana ara verilmiştir”

EPGİS hakkında suç duyurusu! Artık fiyatları açıklamayacak

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bekir15 Mart 2022 23:06

Kaldığı gibi düşünsünler yetkilelre sesleniyoruz bu mazot fiyati ile Eki falan ekemeyecez

Sonraki Haber Yükleniyor...