Tgrt Haber
BIST
10823.47
%-0.45
(-49.10)
Dolar
32.6845
%0.36
(₺0.12)
Euro
35.4139
%0.29
(₺0.10)
Sterlin
41.8554
%0.61
(₺0.25)
Altın
2501.422
%0.87
(₺21.55)
Bitcoin
$55718
%-4.61
Ethereum
$2973.5
%-5.35
AVAX
24.93
%-2.08
 - Altın ve dolar fiyatı bu veriyi bekliyordu
2 saat 7 dakika önce

Altın ve dolar fiyatı kritik ABD istihdam verilerini bekliyordu! İşte ilk tepki

Piyasalarda ABD'nin istihdam verileri bekleniyordu. Kritik veri geldi. ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verileri beklentilerin üstünde gerçekleşti. ABD'de işverenler Haziran ayında 206 bin iş ekledi, sağlam işgücü piyasası yavaş yavaş soğudu. ABD’de resmi tarım dışı istihdam verileri açıklanır açıklanmaz altın ve dolar tepki gösterdi.
Ekonomi - Ekonomi
2 saat 14 dakika önce

Malatyalı üreticiler üretecek Dünya tüketecek

Üreten Yöre Üreten Türkiye projesi il buluşmalarının 5.si Malatya’da gerçekleştirildi. Deprem bölgesindeki üretim ve ticaretin hareketlendirilmesi için gerçekleştirilen buluşmada üreticiler perakende ve e-ticaret sektörünün en büyük firmaları ile bir araya geldi.
Ekonomi - Ekonomi
2 saat 49 dakika önce

Türkiye'nin e-Devlet'i Avrupa ortalamasının üzerine çıktı! Üç alanda da puanını yükseltti

Türkiye'nin e-Devlet'i çoğu Avrupa ülkelerini geride bıraktı. Türkiye, Avrupa Komisyonu tarafından yayımlanan 2024 e-Devlet Kıyaslama Raporu'nda, iki yıllık genel ortalama üzerinden 83 puan aldı. Böylece AB ortalamasının üzerinde seyretti.
Ekonomi - Ekonomi
2 saat 56 dakika önce

Samsun'da emekli ve yakınlarına müjde: Yüzde 30 indirim sağlanacak

Samsun İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya’yı makamında ağırladı. Ziyarette, ‘2024 Emekliler Yılı’ dolayısıyla protokol imzalandı. Anlaşma kapsamında emekliler ve birinci derece yakınlarını sevindirecek haber geldi.
Ekonomi - Ekonomi
3 saat 23 dakika önce

TOKİ 4 ilde tam 2 bin 735 yeni konutun ihalesini yapacak! Tam 1 hafta sürecek

Ev sahibi olma hayali kuran milyonlarca kişiye müjde TOKİ'den geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, evi olmayanlara kira öder gibi konut sahibi olma imkanı sunacak. TOKİ yeni projeleri ile 1 haftada tam 2 bin 735 yeni konutun ihalesi gerçekleşecek.
 - "En büyük sorunumuz hayat pahalılığı"
3 saat 50 dakika önce

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: En büyük sorunumuz hayat pahalılığı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan ziyareti sonrası uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, enflasyon için eylül ayına işaret ederek “En büyük sorunumuz hayat pahalılığı” dedi. Erdoğan ayrıca Merkez Bankası rezervleri için “Gerçekten eşi benzeri kolay görülmeyen bir iyileşme” ifadelerini kullandı.
Ekonomi - Ekonomi
4 saat 17 dakika önce

Gümüş fiyatının yükseliş kaderi bugün açıklanacak ABD verisine bağlı

Gümüş, parlamaya devam ediyor. 2024 yılının ilk yarısında en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüş, haftanın son işlem gününde kritik ABD istihdam verisini bekliyor. Gümüş fiyatının yükseliş açısından kaderi bugün belli olacak.
 - İşte yeni fiyatlar...
4 saat 30 dakika önce

Çaya zam geldi, satış fiyatı belli oldu! Sektör temsilcilerinden yeni zamlar yolda açıklaması

Kuru çay fiyatlarına yüzde 24 zam geldi. Sektör temsilcileri çay fiyatlarının önümüzdeki günlerde kademeli olarak yükseleceğini ifade etti.
Ekonomi - Ekonomi
5 saat 17 dakika önce

Bakan Şimşek yatırımcı ilgisine işaret etti, 'Borçlanma maliyetleri düşüyor' dedi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CDS risk primindeki gerileme ve borçlanma faiz oranlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Bakan Şimşek, dezenflasyon sürecinde makro göstergelerin daha da iyileşeceğini ve borçlanma maliyetlerinin düşmeye devam edeceğini vurguladı.
Ekonomi - Ekonomi
5 saat 46 dakika önce

Son dakika | Adalet Bakanı Tunç'tan yüzde 25'lik kira zam sınırı açıklaması

Son dakika! Adalet Bakanı Tunç yüzde 25'lik kira zam sınırının kaldırılmasına yönelik açıklama yaptı.
Ekonomi - Ekonomi
5 saat 47 dakika önce

Yargı paketinde hakim ve savcılara 25-30 bin lira ek zam iddiası hakkında gelişme

'Yargı paketinden hakim ve savcılara 25 bin TL ila 30 bin TL arasında değişen tutarlarda ek zam çıktı' iddiası hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Hakim ve savcılara ek zam' iddiası yalanlandı.
 - İslam Memiş altın alacakları uyardı!
6 saat 4 dakika önce

İslam Memiş'ten altın fiyatları uyarısı! 'Saat 15.30'a kadar vaktiniz var'

İslam Memiş altın alacaklar için son uyarısını yaptı. ABD'de açıklanacak kritik verinin ardından altının gideceği yönü paylaştı. Memiş, bu hafta için piyasalarda takip edilecek bant aralıklarını da açıkladı. İşte kritik veri öncesi altın fiyatları ile ilgili detaylar.
 - İlki başaran Asel Ceyhan'dan kadınlara çağrı
6 saat 5 dakika önce

Gazeteciliği bıraktı, çiftlik kurdu! İlki başaran Asel Ceyhan'dan kadınlara çağrı

Aydın'ın Efeler ilçesinde gazeteciliği bırakan Asel Ceyhan, 7 büyükbaş ile hayvancılığa başladı. Asel Ceyhan "Hastalıktan Ari İşletmeler İçin Sağlık Sertifikası" alan ilk kadın üretici oldu. Ceyhan, algıyı yıkmak istediğini belirterek kadınlara çağrı yaptı.
 - İşte banka banka yeni tutarlar
6 saat 16 dakika önce

Türk Lirası mevduat faizleri için hesaplar yeniden yapıldı! İşte banka banka güncel mevduat faizi tutarları

Türk Lirası mevduat faizlerinde devam eden 1,5 aylık gerileme sona erdi. Bankalar mevduat faizlerinde güncellemeye gitti. Bazı bankalar 1 milyon TL'ye 32 gün vadede yüzde 48-52 bandında faiz veriyor.
 - Gurbetçiler 2 bin euro ödeyecek mi?
6 saat 47 dakika önce

Vatana destek vergisi iddiası gündem oldu! DMM'den açıklama geldi

'Gurbetçiler vergi ödeyecek' iddialarına yalanlama geldi. İletişim Başkanlığı'ndan “Gurbetçiler yıllık 2000 € vatana destek verecek” iddiası sosyal medya üzerinden yalanlandı. DMM, 'spekülatif açıklamalara itibar etmeyin' dedi.
Ekonomi - Ekonomi
6 saat 51 dakika önce

JPMorgan, 4 Türk Bankası için kararını verdi!

Amerikan yatırım bankası JPMorgan, Türk bankaları için hedef fiyatlarını güncelledi. Bazı hisse senetleri için tavsiyelerini revize ederken Dört banka için hedef fiyat yükselti.
 - Sigaraya peş peşe zam!
6 saat 59 dakika önce

ÖTV artışı sonrası sigaraya zam yağmuru! Philip Morris sigara fiyatları değişti

ÖTV'de yaşanan artışın ardından zam haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. JTI grubunun ardından bir sigara grubuna daha zam geldi. Philip Morris grubuna ait sigaralarda 3 ila 6 TL arasında fiyat artışı oldu. İşte güncel sigara fiyatları...
 - Fitch'ten dolar ve enflasyon tahmini geldi
7 saat 10 dakika önce

Fitch Türkiye için dolar TL, enflasyon ve faiz tahmini yaptı! 'Kemer sıkmaya devam edin' mesajı verdi

Türkiye'nin ekonomi politikalarını değerlendiren Fitch Ratings Kıdemli Direktörü ve Türkiye Analisti Erich Arispe Morales, dolar, enflasyon ve faiz tahmininde bulundu. Ayrıca Türkiye'nin ekonomi politikalarını değerlendirerek, gelecek kredi notu kararlarına ilişkin detaylar verdi.
 - Rakamlar dudak uçuklattı
7 saat 26 dakika önce

Türkiye'de lüks araç fiyatları Almanya'dan 4 kat daha pahalı! Rakamlar dudak uçuklattı

Türkiye’de satılan lüks araçların fiyatı Avrupa ülkelerine göre 4 kat daha pahalı. Her biri Avrupa’da servet değerinde olan araçların değeri Türkiye'de katlanıyor.
Otomobil - Otomobil
7 saat 33 dakika önce

Almak istediği otomobili ekspertize götürdü, hayatının şokunu yaşadı

Konya'da otomobil almak isteyen vatandaş ekspertizin yolunu tuttu. Hasarsız, boyasız ve 10 bin kilometrede olan otomobilin raporu şaşırttı.
Sona Git