Tgrt Haber

EYT promosyonları güncellendi: Dev bankadan promosyona ek ödül

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
20 Nisan 2023 12:12 - Güncelleme : 20 Nisan 2023 12:23

EYT yasasıyla emekli olanlar ilk maaşlarını ve ikramiyelerini almaya başladılar. Aylık ve bayram ikramiyelerinin yanında ilk kez emekli olanlar çalıştıkları bankalardan promosyon ödemesi de alabilecekler. En düşük emekli maaşlarının 7.500 TL’ye çıkarılması sonrası gözler promosyon ödemelerine çevrildi. Bazı bankalar promosyonun yanında emeklilik ödülü de veriyor. İşte tüm bankaların emekliler için ödedikleri promosyon ödemeleri

EYT​ düzenlemesinin yasalaşması sonrası milyonlarca kişi emekli oldu. SGK​ kapısında uzun kuyruklar oluşurken mart ayında başvuru yaparak işlemlerini tamamlayanlar nisanda aylıklarını almaya başladı. EYT kapsamında 1,6 milyon başvurudan 250 binden fazlasının işlemi tamamlandı. Bankalar​ yeniden yarışa girerek emekli aylıklarına yapılan zamma göre promosyon tutarlarını güncelledi. 

MAAŞLA BERABER 9 ÖDEME DAHA ALINACAK

Emekli maaşları​ SGK tarafından verilen tahsis numarasına göre yatırılıyor. Mart ayında müracaatta bulunup emekli aylığı en düşük emekli aylığına tamamlananlara 18-26 günlük farklar da yatıyor. İhlas Haber Ajansı’nın  haberine göre, EYT’liler emekli maaşlarının yanında farklı ödemelerde alabilecek.

Sosyal Güvenlik Başuzmanı Türkiye Gazetesi Yazarı, İsa Karakaş konuya dair yaptığı açıklamada şunları kaydetti:  “EYT’lilerin alacağı ödemelere baktığımız zaman bir SSK’lı EYT’li işten ayrıldığı zaman bir yıldan fazla çalışması varsa her şeyden önce kıdem tazminatını alacak, kullanmamış olduğu yıllık izni varsa onu alacak, tekrar çalışma hayatına girecek olursa hem iş yerinden maaşını alacak hem de SGK’dan emekli maaşını alacak, birikmiş aylığını alacak, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı ikramiyesi de alacaklar. Bunların dışında emeklilere promosyon ödeniyor. EYT’li bir vatandaş ilk maaşını aldıktan sonra banka değiştirebilecek ve emekli aylığından dolayı promosyonu alacak.

Öte yandan bankalar yeni promosyon ödemesi tutarlarını açıkladı: İşte tüm bankaları ödeme tutarları

İŞ BANKASINDAN 7.500 TL’LİK PROMOSYON ÖDEMESİ

Emeklilere avantaj sağlayan bankaların başından İş Bankası geliyor. Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar ek koşulsuz 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesi kazanıyor. Aidat ödemeden bankaya ait Maximum Kart sahibi olabiliyor, İşCep ve İnternet Şubesi’nden sınırsız sayıda ücretsiz havale/EFT yapabiliyor ve diğer banka ATM’lerinden ayda 2 kez ücretsiz nakit çekebiliyor.

GARANTİ’DEN GELİRE GÖRE ÖDEME

Garanti Bankası emekli aylığına göre değişen promosyon avantajları sunuyor. Promosyon avantajından 1 – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekliler yararlanılabiliyor. Banka Emekliler için 8.500 TL’ye varan hoş geldin paketi sunuyor. 7.500 TL’ye varan promosyon ve 1.000 TL bonus imkanı da mevcut.

ING’DEN 1 BİN LİRA BONUS FIRSATI

Emekli maaşını ING’ye taşıyarak maaş tutarına göre koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanılabiliyor. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatına 1.500 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 10.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanılabiliyor.

QNB FİNANSBANK’TAN EYT’LİLERE EMEKLİLİK ÖDÜLÜ 

Emekli müşteriler 8.000 TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim kazanıyor. Yurt içi diğer tüm banka ATM'lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkına ek olarak QNB Mobil’den yapılan TL Havale ve EFT işlemleri ise tamamen ücretsiz. Ayrıca bankanın müşterisi olan EYT’lilere 9 bin 200 TL’ye varan emeklilik ödülü veriliyor.

AKBANK HEM PROMOSYON HEM ÖDÜL VERİYOR

SGK emekli maaşını Akbank'tan alanlara 7.000 TL’ ye varan promosyona ek 1.500 TL chip-para ile birlikte Toplamda 8.500 TL ödül fırsatı sunuyor.

DENİZBANK’TAN 0 FAİZLİ NAKİT

Denizbank, MobilDeniz’den yeni müşteri olanlara özel, yüzde 0’dan başlayan faiz oranlarıyla 20.000 TL’ye kadar nakit fırsatından yararlandırıyor.Ayrıca, MobilDeniz’den yeni müşteri olanlara özel, ilk bir sene ücretsiz para transferi (Havale, EFT, Fast) hakkı! Yapı Kredi Mobil ile görüntülü işlem asistanlarına bağlanarak hesap açılışı dijital onayla anında tanımlanıyor. Banka 8.500 TL’ye varan promosyon ödemesi yapıyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...