Tgrt Haber

Faaliyetlerini askıya alan kripto para borsasından 'fonlarınızı çekin' çağrısı!

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
22 May 2023 15:07 - Güncelleme : 22 May 2023 15:15
Faaliyetlerini askıya alan kripto para borsasından 'fonlarınızı çekin' çağrısı!

Dünya üzerinde 5 milyon kullanıcısı bulanan kripto para borsası Hotbit, faaliyetlerini 22 Mayıs'tan itibaren durdururken kullanıcılara 21 Haziran'a kadar fonlarını çekme çağrısı yaptı.

Kripto para borsaları küresel ekonomilerdeki dalgalanmaların etkisiyle gerileme eğilimine devan ediyor. Düşüş dalgası kripto para borsalarını olumsuz etkilemeye devam ediyor. 

FAALİYETLERİNİ ASKIYA ALDI

Buna göre, 5 milyon kullanıcısı bulunan Hotbit, 22 Mayıs 2023 tarihinde faaliyetlerini askıya aldığını kamuoyuna duyurdu. Şirketten yapılan duyuruda, kullanıcılarının borsada kalan varlıklarını ise 21 Haziran 2023 tarihine kadar çekmeleri istendi.

ZORLAŞAN KOŞULLARA ADAPTE OLAMADI

Hotbit ekibi, merkezi borsaların giderek daha zor hale geldiğine ve uzun vadeli trendlere ayak uyduramayacağını öngördüklerini ifade etti. Borsanın seçenekleri, daha merkezi hale gelmek ya da düzenlemeleri kabul etmek şeklinde tanımladı. Hotbit, düşüşünün nedenlerini arasında sık sık gerçekleşen siber saldırıları ve kötü niyetli kullanıcıların proje hatalarını kullanmasını gösterdi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...