Tgrt Haber

Fahiş fiyat yaprak sarmasını da vurdu, işte bir tanesinin fiyatı

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
15 Ocak 2024 12:58 - Güncelleme : 15 Ocak 2024 13:03
Fahiş fiyat yaprak sarmasını da vurdu, işte bir tanesinin fiyatı

Konut, araç ve gıda ürünleri derken fahiş fiyat yaprak sarmasını da vurdu. Ünlü bir mobilya zincirinin restoranında bir adet yaprak sarmasının 10 lira olduğu görüldü.

Yükselen enflasyon rakamlarına fahiş fiyatlar​ da eklenince konuttan otomobil piyasasına kadar zamlar vatandaşın belini büktü. Sosyal medyada dolaşan bir görsele göre, uluslararası bir mobilya zincirinde bir adet yaprak sarmasının fiyatı görenleri şaşırttı.

1 TANESİ 10 LİRA

Ticaret Bakanlığı fahiş fiyat artışlarına yönelik denetimlerine devam ederken zaman zaman medyaya yansıyan ürün fiyatları şaşırtmaya devam ediyor. Yurt içinde dairelerin fiyatlarının Avrupa’daki şatolarla neredeyse aynı olması konuşulurken X’te dolaşan görselde 1 tane yaprak sarmasının 10 TL olduğu görüldü. 

KİLOSU 150 LİRA

Öte yandan asma yaprağının pazardaki fiyatlarının da yüksek olmasından şikâyet ediliyor. Asma yaprağının semt pazarlarında fiyatı 130-150 TL arasında değişiyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise konuya esprili bir dille yaklaşarak “Yanında ekmek veriyorlar mı?, Yarım ver 5 TL var adına bakayım” gibi yorumlar yaptılar. 

Fahiş fiyat yaprak sarmasını da vurdu, işte bir tanesinin fiyatı

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...