Tgrt Haber

Fenerbahçe'den arka arkaya sevindiren hareketler! Önce galibiyet, sonra hisse değerlerinde artış!

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
20 Mart 2023 17:26 - Güncelleme : 20 Mart 2023 17:29
Fenerbahçe'den arka arkaya sevindiren hareketler! Önce galibiyet, sonra hisse değerlerinde artış!

Dün akşam almış olduğu galibiyet ile taraftarlarını sevincine boğan Fenerbahçe, bugün bir gelişme ile daha gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre kulübün borsada işlem gören hisseleri hızlı bir şekilde değer kazandı. İşte Fenerbahçe’de yaşanan son gelişmelere ilişkin ayrıntılar…

Ligin başlaması ile birlikte yakından takip edilen futbol takımları arasında gösterilen Fenerbahçe, son dönemlerde taraftarlarına gel gitli duygular hissettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yenilerek taraftarını hüsrana uğratan Fenerbahçe, dün ise ani bir atak ile taraftarlarının yüzlerini güldürmeyi başardı. 

Lider Galatasaray’ın Konyaspor’a yenilmesinin ardından takipçisi Fenerbahçe’nin Alanyaspor​ ile oynadığı maç yakın takip altına alındı. Sosyal medya kullanıcıları Fenerbahçe- Alanyaspor maçını an be an yorumlarlarken dün oynanan maçın galibi Fenerbahçe oldu. Galibiyetin ardından lider Galatasaray​ ile Fenerbahçe arasında 6 puanlık bir fark kaldığı, söz konusu farkın ise bir maç eksiğe göre hesaplandığı belirtildi.  Alanyaspor’a karşı almış olduğu galibiyet ile taraftarlarının yüzlerini bu kez güldürmeyi başaran Fenerbahçe, bugün bir gelişme ile daha gündeme geldi. Kulübün borsada işlem gören hisselerinin yükselişe geçtiği ifade edildi. Galatasaray’ın hisselerinde ise düşüş gözlendi. 

YATIRIMCISININ DA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ!

Dün akşam Alanyaspor ile karşı karşıya gelen ve karşılaşmadan galip olarak ayrılan Fenerbahçe, lider Galatasaray’a biraz daha yaklaştı. Galatasaray’ın Konyaspor’a yenilmesi ile birlikte Fenerbahçe taraftarının yüzü gülmeye başlarken kulübün yatırımcısına da kazandırdığı ortaya çıktı. 
Fenerbahçe’nin borsada işlem gören hisseleri, Alanyaspor galibiyetinin ardından yükselişe geçti. Hisse fiyatı​ yüzde 10 artarak 58,20 TL’ye kadar ulaştı. Tavan fiyattan işlem gören hisseler, yatırımcıların keyiflerini yerine getirdi. 

GALATASARAY’IN HİSSELERİ DÜŞÜŞE GEÇTİ!

Hisse fiyatı yüzde 10 artarak 58,20’ye ulaşan ve tavan fiyattan işlem gören Fenerbahçe, yatırımcılarını güldürdü. Galatasaray’da ise işler tersine döndü. Bu sabah itibari ile hisse fiyatları yüzde 5 oranında kayıp yaşayan Galatasaray için hisse fiyatı 8,72 TL olarak açıklandı. Beşiktaş​ hisseleri yüzde 2’ye yakın prim ile 8,70 TL’den işlem görürken Trabzonspor​ hisselerinin de yatay seyirde olduğu ve 3,74 TL’den işlem gördüğü bildirildi. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...