Tgrt Haber

FETÖ'cünün evinde 1 milyon 600 bin dolar ele geçirildi

11 Eylül 2016 12:38
FETÖ'cünün evinde 1 milyon 600 bin dolar ele geçirildi

FETÖ'nün mütevelli heyetinde olduğunu belirtilen Z.Z'nin evindeki özel bir kasada 1 milyon dolar ve banyo kapısına asılı havluların altındaki poşet içerisinde 600 bin dolar ele geçirildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağlamak  ve yeni eleman kazandırmak amacıyla faaliyet gösterdikleri iddia edilen 14  şüpheli adliyeye sevk edildi.  Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, FETÖ ile  bağlantılı kişilere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, kent genelinde  tespit edilen 34 ev ve iş yerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler, FETÖ adına kurban bağışı ve himmet parası toplamak, örgüte  yeni eleman kazandırmak amacıyla faaliyet yürüttüğü iddia edilen 14 kişiyi  gözaltına aldı. Şüphelilerin örgütün bazı mütevelli heyetlerinde yer aldıkları öne  sürüldü.

EVDE 1 MİLYON 600 BİN DOLAR ELE GEÇİRİLDİ Operasyonlar sırasında yapılan aramalarda örgütün, Zeytinburnu  mütevelli heyetinde olduğunu belirtilen Z.Z'nin evindeki özel bir kasada 1 milyon  dolar ve banyo kapısına asılı havluların altındaki poşet içerisinde 600 bin dolar  ele geçirildi.   Aramalarda ayrıca 6 tabanca, 1 av tüfeği, çok sayıda mühimmat, örgütün  elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap ve kasetler de bulundu.  Emniyette işlemleri tamamlanan 14 şüpheli, Çağlayan'daki İstanbul  Adliyesi'ne sevk edildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...