Tgrt Haber

Fiyatlar 5-10 TL’ye düşünce kapış kapış gitti! Pazarda en çok satılan ürünler belli oldu

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Ekim 2023 09:26 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 09:34
Fiyatlar 5-10 TL’ye düşünce kapış kapış gitti! Pazarda en çok satılan ürünler belli oldu

Pazarda en çok satılan ürünlerin başında patates geldi. Patatesin büyüklüğüne göre 10-15 TL arasında değiştiği öğrenildi. Afyon’da kurutmalık ve turşuluk ürünler ise en çok rağbet gören ürünler arasında yer aldı.

Semt pazarlarında esnaf​ satışlardan memnun. Afyonkarahisar’da kurulan semt pazarlarında esnaf satışlardan memnun olduğunu ifade ederken, vatandaşların son haftalarda kurutmalık ve turşuluk ürünlere yoğun talep gösterdikleri bunun yanında mevsim meyvelerinin de satışlarının hızlı olduğu belirtildi.

“VATANDAŞ PATLICAN VE DOMATESE DOYDU”

Kentte kurulan semt pazarlarında satışlar​ devam ederken vatandaşların en çok talep gösterdikleri ürünlerin ise domates, patlıcan ve turşuluk salata olduğu kaydedildi. Esnaf, bu yıl vatandaşların kilogram fiyatı 5-10 TL arasında değişen patlıcan ve domatese doyduğunu kaydederken, bunun yanında turşuluk salatanın da fiyatının makul olduğunu dile getirdiler.

Kışlık patatesin kilosu 10 liraya kadar düştü.

FİYAT AKŞAM ÜSTÜ DÜŞÜYOR

Pazarda en çok satılan ürünlerin başında gelen patatesin büyüklüğüne göre kilogramının 10-15 TL arasında değiştiği ifade edildi. Mevsim meyvelerinden mandalina ve elmanın da kilogram fiyatın yine 10-20 TL arasında değiştiği kaydedildi. Vatandaşların pazar alışverişlerine genelde öğleden sonra saatlerde çıktıkları ve fiyatların sabah saatlerine göre biraz daha düşük olduğu için alışverişlerini bu saate bıraktıkları kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...