Tgrt Haber

Flo çalışma saatleri! Kaçta açılıyor, kapanıyor?

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
03 May 2023 16:20 - Güncelleme : 03 May 2023 16:27
Flo çalışma saatleri! Kaçta açılıyor, kapanıyor?

Ayakkabı sektöründe güçlü bir yere sahip olan mağaza zinciri Flo'nun çalışma saatleri tüketiciler tarafından merak ediliyor. Peki Flo Çalışma Saatleri nedir? Flo kaçta açılıyor, kapanıyor?

Flo Türkiye​ merkezli bir ayakkabı​ markasıdır. 2001 yılında kurulan Flo ayakkabıcılık; o günden bu yana kaliteli, şık ve dayanıklı ayakkabıları ile müşterilerine hizmet vermeye devam eder. Flo'nun ürün yelpazesi ise kadın​, erkek​ ve çocuk ayakkabılarından oluşur. Ayrıca yalnızca günlük ya da şık değil, her türlü tarza uygun seçenekler sunar. Çünkü Flo Ayakkabıcılık, kaliteli malzemeler kullanarak ve modern tasarımlarla ayakkabılarını üretir.

Ayrıca, ürünlerinde ergonomiye de büyük önem verirler. Bu sayede, kullanıcıların rahat ve konforlu bir adım atmasını sağlarlar. Öte yandan Flo'nun ürünleri sadece Türkiye​'de değil, dünya genelinde de popülerdir. Marka, kendi mağaza ağına ek olarak ve Flo çalışma saatleri dışında da birçok online alışveriş platformunda yer alır.

Son olarak; Flo’nun sadece ayakkabı​ üretimine odaklanmadığını da rahatlıkla söyleyebiliriz. Çünkü marka, tüm bunlarla birlikte aynı zamanda, birçok sosyal sorumluluk projesini de beraber yürütür. Özellikle çocukların eğitimi ve sağlığı konusunda çalışmalar yapar ve bu sayede sadece bireye değil, topluma da fayda sağlar.

FLO ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDA?

Flo Ayakkabıcılık’ın çalışma saatleri, her mağaza için farklılık gösterir. Çünkü Flo tek bir şubeden ibaret değildir ve bu şubelerin Türkiye​ içerisindeki dağılımları oldukça geniş bir alana tabiidir. Bu nedenle, müşterilerin hangi mağazanın ne zaman açık olduğunu önceden bilmeleri önemlidir. Fakat genele bakıldığında, Flo mesai saatleri ise şu şekilde aktarılabilir:

  • Sabah Açılış: 09.00
  • Akşam Kapanış: 22.00

FLO CUMARTESİ KAÇA KADAR AÇIK?

Flo cumartesi çalışma saatleri dahilinde, ilgili bölgeye bağlı olarak değişiklik söz konusu olabilir. Çünkü hafta içi sabah 09.00 ile akşam 22.00 arasında hizmet veren bazı Flo şubeleri, cumartesi günleri açılış saatini sabah 10.00 olarak günceller. Çünkü mağazaların çalışma saatleri, şubenin bulunduğu konum, alışveriş merkezi ya da caddeye yakınlığına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ancak genellikle tüm mağazalar cumartesi günleri de akşam saat 22:00'a kadar açık kalırlar.

FLO PAZAR GÜNÜ AÇIK MI?

Flo pazar çalışma saatleri şubenin bulunduğu konuma bağlı olarak değişebilir. Bazı mağazalar kapalı olabilir veya daha erken saatlerde kapanabilir. Ancak genel olarak, Flo Mağazaları pazar günleri sabah saat 10:00'da açılmakta ve akşam saat 22:00'ye kadar hizmet vermektedir. Yine de bu bir saatlik mesai değişiminin yaşanmadığı pek çok şube bulunur. Bu nedenle müşterilerin, ilgili konum ve şube dahilindeki mağazayı birebir takip ediyor olmaları oldukça büyük bir önem taşır.

FLO BAYRAMDA AÇIK MI?

Bayram dönemleri, tüm Türkiye​'de olduğu gibi Flo mağazaları için de önemlidir. Müşteriler, bayram öncesinde alışveriş yaparak sevdiklerine hediye almak veya kendileri için yeni bir çift ayakkabı​ satın almak isteyebilirler. Bu nedenle, Flo Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama A.Ş. bayram dönemlerinde de hizmet vermeye devam eder.

Dolayısıyla Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı dönemlerinde Flo Mağazaları'nın açık olup olmadığı konusunda bilgi almak isteyen müşteriler, resmi web sitesi üzerinden veya müşteri hizmetleri departmanı aracılığıyla detaylı bilgi sahibi olabilirler. Ancak genellikle tüm Flo mağazaları, bayram günleri de dahil olmak üzere Flo bayramda çalışma saatleri içinde hizmet verir.

FLO İLETİŞİM BİLGİLERİ

Flo ayakkabıcılığın resmi web sitesinde canlı sohbet özelliği de bulunur. Bu özellik sayesinde, müşteri hizmetleri ekibiyle doğrudan sohbet ederek sorularınızı ve sorunlarınızı çözebilirsiniz. Flo iletişim bilgileri ise şu şekildedir:

  • Resmi Site: www.flo.com.tr
  • Telefon: 0850 290 33 56
  • Faks: 0 (212) 446 22 55
  • Facebook Hesabı: facebook.com/floayakkabi
  • Twitter Hesabı: twitter.com/floayakkabi
  • Instagram Hesabı: instagram.com/floayakkabi

 

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...