Tgrt Haber

Son dakika Bakan Bilgin duyurdu: Gazi maaşları asgari ücret seviyesine çıkarıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Mart 2023 21:45 - Güncelleme : 26 Mart 2023 22:30

Son dakika haberi: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, gazi maaşlarının asgari ücret seviyesine çıkarıldığını açıkladı. Bilgin, gazilere müjdeli haberi "Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Devlettir ve vatana fedakarca hizmet etmiş gazilerimizin yanındadır" ifadeleriyle duyurdu.

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltilmesinin hemen akabinde bir müjde de gaziler​ için geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gazi maaşlarının asgari ücret​ seviyesine çıkarılacağının müjdesini duyurdu. Bilgin, gaziler arasındaki aylık farklılıklarının da ortadan kaldırılacağını açıkladı.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ GAZİLERİMİZİN YANINDADIR"

Bilgin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Meclise sunduğumuz çalışmayla; Gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz. Düzenlememizle Gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Devlettir ve vatana fedakarca hizmet etmiş Gazilerimizin yanındadır"

https://twitter.com/vedatbilgn/status/1640061877781659648

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tütün ikramiyesi Kıbrıs gazilerine neden verilmiyo 4 Nisan 2023 15:54

Tütün ikramiyesi Kıbrıs gazilerine neden verilmiyor

İ 2 Nisan 2023 00:15

Sayın bakanım çalışmalarınız bizler tarafından takdirle karsilandiALLAH SİZDEN razı olsun

İ.Ethem Aydogmus 2 Nisan 2023 00:10

Sayın saygıdeğer bakanım ALLAH senden razı olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...