Tgrt Haber

Geçen yıl iflas eden kripto devi yeniden ayağa kalkıyor! Yapılandırma planını duyurdular

07 Ağustos 2023 09:29 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 09:34
Geçen yıl iflas eden kripto devi yeniden ayağa kalkıyor! Yapılandırma planını duyurdular

Bitcoin fiyatının 30 bin dolar yükselmesinin ardından 2022 yılında iflas ettiğini açıklayan  kripto para borsası FTX, yeniden yapılandırma planını detaylandıran bir belge yayınladı. 

Kripto para borsalarında uzun süredir görümlmeyen bir hareket Bitcoin​'in 30 bin dolar yükselmesiyle yeniden başladı. Bu gelişmeye paralel olarak geçen sene kasım ayında iflas eden kripto para borsası FTX​'ten dikat çekici bir açıklama geldi.

BORSA TELAFİSİ YAPACAKLAR

Güney Kore menşeli, Business Post'un haberine göre, FTX yöneticileri, dünyanın en büyük 3 sanal para borsası kabul edilen FTX'in yeniden yapılanma planını açıkladı. Aynı sıralarda, sanal para birimi konusunda uzmanlaşmış bir medya kuruluşu olan Cointelegraph, "FTX, yeniden yapılandırma planlarını açıklayarak denizaşırı borsaları yeniden başlatma sinyali verdi" şeklinde bir yorum paylaştı

Cointelegraph'ın haberine göre "FTX tarafından yayınlanan belgelere göre genel varlık havuzu, FTX borsa kuruluşunun özel eksiklik iddialarını kabul eden" bir içerik barındırıyor. Bu durum borsa telafisi yapılacağı anlamını taşıyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...