Tgrt Haber

Piyasaları alt üst eden altın fiyatları düğüncüleri etkilemedi! Kaynanaların hedefinde ucuz ama şatafatlı damla altın kolyeler

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
27 Şubat 2024 16:06 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 23:01
Piyasaları alt üst eden altın fiyatları düğüncüleri etkilemedi! Kaynanaların hedefinde ucuz ama şatafatlı damla altın kolyeler

Piyasaları son bir aydır etkileyen altın fiyatları düğüncüleri etkilemedi. Özellikle kaynanalar düğünde şatafatlı ama ucuz altın almanın yollarını keşfetti. Damla altın kolyeler kaynanaları mutlu ederken daha sonradan öğrenen gelinler bu durumdan hiç memnun değil. İşte damla altın kolyeler...

Altın fiyatları​ düğüncüleri asla etkilemedi. Gelinlerin çıldırdığı ancak kaynanaların peşi sıra sıraya girdiği damla altın kolye çeşitlerine ilgi giderek artıyor. Şatafat seven gelinleri hipnoz eden bu damla altın kolyelerin çeşitleri ve fiyatlarının tam listesi kuyumcular tarafından yayınlandı. Gelin​ adayları ilk etapta baktığında şatafatlı olan bu kolyelerin aslında ucuz olduğunu daha sonra öğreniyor. Çünkü genellikle ayarı düşük işlemesi nedeniyle ise gösterişli olan damla altın kolye model ve fiyatlarını sizler için bir araya getirdi. Kuyumcuların da yüzlerini güldüren damla altın kolyelerde en önemli detay işlemesiz olmasıdır. İşlemeli olan kolyeler değer kaybeder ancak işlemesiz kolyeler ise tam bir yatırım aracıdır. 

DAMLA  ALTIN KOLYE MODEL VE FİYATLARI 

En geleneksel takıların başında gelen damla altın kolye modelleri günümüzde en yaygın tercih edilen modeller arasında yer alır. Ancak bu kolyelerde dikkat edilmesi gereken konuların başında işlemeli işlemesiz olmaları gelir.

Gelinleri çıldırtan kaynanaları güldüren altın fiyatları! Damla altın kolye model ve fiyatları - 1. Resim

Altın fiyatları her ne kadar damat tarafını zorlasa da kaynanalar gelinlerin gözünü boyayan altın kolyeleri keşfetti. En düşük ayar da olsa bile takıldığında dünyanın en havalı kolyesi olur.

Gelinleri çıldırtan kaynanaları güldüren altın fiyatları! Damla altın kolye model ve fiyatları - 2. Resim

Top top damla altın modelleri 14 ayar 10 gram 10. 568 TL 

Düz damla altın kolyeler 14 ayar 22 gram 30.740 TL 

Yayık olan damla altın modeller 14 ayar 12 gram 13.996 TL

Osmanlı model altın modelleri 14 ayar 20 gram 28.534 TL

Gelinleri çıldırtan kaynanaları güldüren altın fiyatları! Damla altın kolye model ve fiyatları - 3. Resim

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 

Altın fiyatlarında son günlerde yatay halde bir seyir devam etse de aslında yükseliş var. Altın fiyatları ons fiyatında 2 bin 40 ve 2 bin 60 dolar seviyelerinin direnç gösterdi. 2 bin 20 ve 2 bin 10 dolar seviyelerinin destek konumu devam etti. 

Gram altın alış 2.040 TL 

Gram altın satış 2.040 TL 

Çeyrek altın alış 3.265 TL 

Çeyrek altın satış 3.337 TL 

Cumhuriyet altını alış 13.059 TL 

Cumhuriyet altını satış 13.306 TL

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...