Tgrt Haber

Gelinlerin hayali görücüye çıktı! Meşhur hasır bilezik Dubai çıkarmasında tanıtıldı

Editör: İmran Baran / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Eylül 2023 16:55 - Güncelleme : 30 Eylül 2023 17:00
Gelinlerin hayali görücüye çıktı! Meşhur hasır bilezik Dubai çıkarmasında tanıtıldı

Birçok gelinin düğün hayali olan hasır bilezik Diyarbakır kuyumcularının öncülüğünde Dubai yolunu tuttu. İş adamlarıyla bir araya gelinen görüşmelerde meşhur hasır bilezik görücüye çıktı.

Diyarbakır​ Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) Başkanı Mehmet Yüksel öncülüğünde 60 esnaf Dubai’nin yolunu tuttu. İş adamlarının Dubai​ çıkarmasında kentin hasır bileziği tanıtıldı.

HASIR BİLEZİK TANITILDI

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mehmet Yüksel, 60 esnafla birlikte ziyaret ettikleri Dubai’de kentin ekonomisine ve sektöre katkı sağlayacak görüşmelerde bulunduklarını aktardı. Birleşik Arap Emirlikleri’nde iş adamları ile bir araya gelip, Diyarbakır’a davet ettiklerini İhlas Haber Ajansı’na aktaran Yüksel, “Diyarbakır’da altın fuarımız olacak. Dubaili dostlarımızla görüşmeler gerçekleştirdik, kentimizi ve hasır bileziğimizi anlattık. İlişkilerimizi daha da geliştirip sektörümüze, kentimize ve ülkemize katkılar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Gelinlerin hayali görücüye çıktı! Meşhur hasır bilezik Dubai çıkarmasında tanıtıldı

DİYARBAKIR DIŞ PAZARA AÇILACAK

Diyarbakır’da altın işi ile ilgilenen iş insanları olarak dünyadaki fuarlara katılmak için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini ifade eden Yüksel, kentin iş insanları olarak daha iyi yerlere gelmek ve daha iyi pazarlara açılma fırsatını her zaman kollayacaklarını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...