Tgrt Haber

Hamsinin fiyatı 50 lira birden düşünce uzun kuyruklar oluştu

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Aralık 2023 19:31 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 19:36
Hamsinin fiyatı 50 lira birden düşünce uzun kuyruklar oluştu

Kilosu 50 liradan satılan hamsi için Eskişehir’de vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu. Esnaf, balığın 100 liradan 50 liraya düşmesiyle ilginin de arttığını söyledi.

Eskişehir’de birçok tezgahta kilogram fiyatı düşen hamsi​ balığı için vatandaşlar kuyruğa girdi. Kentte merkeze bağlı Odunpazarı​ ilçesinde bulunan bazı balıkçı​ esnafı hamsinin kilosunu 50 liraya indirdi. Çevreden geçen onlarca vatandaş hafta sonunda balık tüketme amacıyla hamsideki indirimli fiyatı görüp kuyruk oluşturdu.

100 LİRADAN 50 LİRAYA DÜŞTÜ

Balık kuyruğunun Köprübaşı Caddesine kadar uzadığı görülürken, vatandaşların soğuk havaya rağmen beklemesi dikkat çekti. Kuyrukta bekleyen çoğu vatandaşın yaşlı olduğu göze çarparken, balıkçı esnafı fiyatının uygun olmasından dolayı kalabalık oluştuğundan bahsetti. Bölgedeki diğer balıkçı esnaflarda kilosu 100 liraya satılan hamsi yerine indirimli fiyat fırsatını değerlendirdiklerini dile getiren bazı vatandaşlar, soğukta beklemenin kendilerini zorlamadıklarını ifade etti.

Hamsinin kilosu 50 lira birden düştü.

“FİYATLAR SABİT KALSIN”

Vatandaşlar, genellikle bir kilogram hamsi aldıklarından da söz etti. Hamsi fiyatının düşmesinin kendilerine yaradığını belirten vatandaşlar fiyatların bu seviyelerde kalmasını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...