Tgrt Haber

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ali Mahir Başarır'ın Mehmet Şimşek hakkındaki iddialarına cevap verdi

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: tgrthaber.com
09 Temmuz 2024 13:04 - Güncelleme : 09 Temmuz 2024 13:04
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ali Mahir Başarır'ın Mehmet Şimşek hakkındaki iddialarına cevap verdi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın, Bakan Mehmet Şimşek'in, Ankara Gölbaşı'ndaki villasının tadilatını, Rönesans Holding'e yaptırdığı iddiasına cevap verdi. Bakanlık iddialar hakkında 'gerçek dışı' açıklamasında bulundu.

CHP​ Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır​,  Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e Gölbaşı’nda olduğunu iddia ettiği villa üzerinden çeşitli iddialarda bulunmuştu. Konuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığı​ açıklama yaptı.

BAKAN ŞİMŞEK HAKKINDAKİ İDDİALARA CEVAP GELDİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Bakan Şimşek hakkında 4 Temmuz'da yaptığı açıklamalara ilişkin daha önce bir açıklama yapmıştı.

Ancak Başarır  8 Temmuz'da Şimşek hakkında yeni iddialarda bulundu.

CHP’li Başarır, Mehmet Şimşek​ hakkında  ”Sen Gölbaşı’ndaki villanı nereden edindin? Onun tadilatını ve yapımını kim üstlendi? Bir bakanınız Rönesans’ın uçağına biner. Maliye Bakanımız Rönesans’ın inşaat şirketinin malzemeleriyle villasını yeniler. Olan yoksula oluyor” ifadelerini kullandı.

İddialara ilişkin Bakanlık'tan yeni açıklama geldi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Mehmet Şimşek hakkındaki iddialara ilişkin gerçekleri anlattı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, CHP'li ismin Mehmet Şimşek hakkındaki iddialara cevap verdi - 1. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...