Tgrt Haber

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan personel açıklaması: Uzman yardımcısı alımı yapılacak

21 Aralık 2022 11:13 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 11:22
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan personel açıklaması: Uzman yardımcısı alımı yapılacak

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesine 50 uzman yardımcısı alacak. Buna göre, Bakanlığın merkez teşkilatında boş bulunan toplam 50 hazine ve maliye uzman yardımcısı kadrosuna atama için giriş sınavı yapılacak. İşe alım durumunda personel Ankara ve İstanbul'da istihdam edilecek.

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; Hazine ve Maliye Bakanlığı​ 50 uzman yardımcısı​ alacak. Bakanlık internet sitesinde başvurularını nasıl yapılacağına dair önemli açıklamalar paylaştı. 

NASIL BAŞVURU​ YAPILIR?

Başvurular, 16-27 Ocak 2023 döneminde elektronik ortamda yapılacak. Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilecek. Giriş sınavının yazılı bölümü, 4 Mart 2023 Cumartesi günü Ankara​'da yapılacak.

Başvuru adresi için tıklayın

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilecek. Giriş sınavının yazılı bölümü, 4 Mart 2023 Cumartesi günü Ankara'da yapılacak. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile bunların sınava giriş yerleri Bakanlığın internet sayfasında sınavdan en az 10 gün önce ilan edilecek.

SINAV​ YERLERİ BAKANLIĞIN İNTERNET SİTESİNDE İLAN EDİLECEK

En yüksek puandan başlamak üzere yazılı sınav puanına göre yapılan sıralama kapsamında atama yapılacak kadro sayısının en fazla 4 katına kadar aday sözlü sınava çağrılacak. Giriş sınavının sözlü bölümüne katılmaya hak kazanan adaylar ile sınav yeri ve saatini gösterir liste, Bakanlığın internet adresinden ilan edilecek.

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
NURULLAH 25 Aralık 2022 15:09

TUM SOKAKLARDA KOPEKLER TOPLANSIN 81 ILDE

Sonraki Haber Yükleniyor...