Tgrt Haber

Herkes merak ediyor, işte erken seçimin maliyeti

14 Ağustos 2015 03:11
Herkes merak ediyor, işte erken seçimin maliyeti

Koalisyon görüşmelerinden olumlu sonuç çıkmadı. Başbakan Davutoğlu, erken seçimi işaret etti. Peki daha yeni seçimden çıkan Türkiye'ye, erken seçimin maliyeti ne olacak?

 Tüm Türkiye'nin dört gözle beklediği zirveden olumsuz sonuç çıktı. İlk resmi açıklama Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Hükümetin kurulamaması ile birlikte geriye tek erken seçim ihtimali kaldı. Bu süreçte en merak edilen sorulardan biri ise erken seçimin maliyetinin ne olacağı. Doç.Dr. Selçuk Şirin yaptığı açıklamada erken seçimin maliyetinin 2 milyar lirayı aşacağını belirtmişti. DOLARDA TARİHİ REKOR Hükümetin kurulamadığı yönünde haberlerin yayılması ile birlikte ilk tepki dolar ve borsa cephesinden geldi. Dolar tarihi rekor kırarak 2.82 seviyesini aştı. Borsa 77 binlere geriledi. Piyasalardaki gelişmelerin yanı sıra erken seçimin maliyetinin ne olacağı sorusu öne çıktı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...