Tgrt Haber

İGDAŞ 136 teknik personel alımı yapacak! İşte İGDAŞ personel alımı başvuru tarihleri ve şartları

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Ekim 2022 12:06 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 14:03
İGDAŞ 136 teknik personel alımı yapacak! İşte İGDAŞ personel alımı başvuru tarihleri ve şartları

İstanbul Gaz Dağıtım ( İGDAŞ ) personel alımı yapacağını duyurdu. 136 teknik personel alımı için ilan yayınlayan İGDAŞ, en az lise mezunu olma şartı bulundurdu. Ayrıca, tercihen A2 Ehliyet Belgesine sahip ve aktif motorsiklet kullanabiliyor olmak da başvuruda esnasında aranan şartlar arasında yer aldı. Bugün başlayan İGDAŞ 136 teknik personel başvuruları nasıl ve nereden yapılır?

Aktif olarak araç kullanımı şartının konulduğu İGDAŞ​ personel alımında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB​ genel başvuru alanından alınan başvurularda aranan şartlar neler?  136 teknik eleman için gerekli aranan şartları sizler iççin derledik. 

İGDAŞ PERSONEL ALIMI​ BAŞVURU ŞARTLARI 

İGDAŞ başvuru şartları​ arasında B sınıfı ehliyete sahip olma, SRC4 ve Psikoteknik Belgesine sahip olmak, tercihen alanı ile ilgili Mesleki Yeterlilik Belgelerine sahip olmak, 30 yaşından büyük olmamak, temel ofis programlarını iyi derecede kullanabilmek, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilme ile kendini geliştirmeye açık olmak şartları bulunur.

İGDAŞ PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

İGDAŞ başvuru koşullarını sağlayan adaylar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kariyer internet sitesi üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Genel başvuru alanından yapılan başvurular bugün başladı ve 18 Ekim 2022 tarihinde son bulacak. 

HANGİ BÖLÜMLERDEN MEZUN OLMAK GEREKİR?

Teknik Liselerin ve MYO'ların; Makine, Doğalgaz Teknolojileri, Isıtma-Soğutma, Torna Tesviye, Motor, Metal işleri, Elektrik, Elektronik, Mekatronik, Makine Bölümlerinden birinden mezun olmak gerekiyor.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...