Tgrt Haber

İlan bugün yayınlandı... 15 kişi birden alınacağı netleşti... İşte uzman, uzman yardımcı ve memur personel alım ilanı 

30 Mart 2023 17:14 - Güncelleme : 30 Mart 2023 17:20
İlan bugün yayınlandı... 15 kişi birden alınacağı netleşti... İşte uzman, uzman yardımcı ve memur personel alım ilanı 

Personel alım ilanları yayınlanmaya devam ederken, bir ilan da Ege İhracatçı Birlikleri’nden geldi. Ege İhracatçı Birlikleri, alım yapacakları kadrolara ilişkin bilgi verdi. İşte detaylar…

Kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımı konusundaki ilanları yayınlanmaya devam ederken; birçok özel kuruluş ve işletmenin de ilanları peş peşe gelmeye başladı. Dış Ticaret Müsteşarlığı’na bağlı olarak hizmet veren kuruluşlardan biri olan ve özel şirketleri ve üretimi desteklemek için çalışan Ege İhracatçı Birlikleri de bugün bir ilan yayınladı. İlanı Posta Gazetesi’nden yayınlayan Ege İhracatçı Birlikleri, yeni personel alacağını duyurdu.

Yeni personel alımı yapacağını Posta Gazetesi aracılığıyla duyuran Ege İhracatçı Birlikleri, gerçekleştirdiği duyuru içeriğinde boş kadrolara ve bu kadroların aradığı şartlara ilişkin bilgi verdi. Engelli personel alımı da gerçekleştireceğini bildiren Ege İhracatçı Birlikleri, tüm kadrolar için gerekli nitelikleri ilan etti. Peki Ege İhracatçı Birlikleri iş başvurusu şartları neler? İşte Ege İhracatçı Birlikleri işe alım ilanı detayları…

TOPLAM 15 PERSONEL ALINACAK

Yeni ilanında toplam 15 personel alınacağını bildiren Ege İhracatçı Birlikleri, bugün yayınladığı ilanda bu personellere ilişkin bilgi verdi. Ege İhracatçı Birlikleri’nin yayınladığı ilan ile 7 uzman yardımcısı​, 7 idari memur, 1 idari memur (Engelli) olmak üzere toplam 15 personel alınacağı duyuruldu. Personel alımları için 2021 ve 2022; engelli personel alımı için 2020 ve 2022 yılına ait KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) puanı isteyen Ege İhracatçı Birlikleri, sınavdan en az 70 puan ve üstü almayı şart koştu.

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLAYACAK

Aynı zamanda, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edilen yabancı dil sınavlarından 70 puan ve buna karşılık gelen puan almayı şart koşan Ege İhracatçı Birlikleri, adayların sınava tabi tutulacağını bildirdi. Sınava ilişkin bilgiyi resmi web sitesinden duyuracak olan Ege İhracatçı Birlikleri, başvuruların bugün itibariyle başlayacağını da açıkladı. Başvuruları 28 Nisan 2023 tarihine kadar kabul edecek olan Ege İhracatçı Birlikleri, başvuruların saat 17.00’a kadar şahsen ya da posta yolu ile Ege İhracatçı Birlikleri’ne yapılacağını duyurdu. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...