Tgrt Haber

İmzalar atıldı! İşte TOGG Otomobil Fabrikası'nın ruhsatı

29 Ekim 2022 10:23 - Güncelleme : 29 Ekim 2022 10:42
İmzalar atıldı! İşte TOGG Otomobil Fabrikası'nın ruhsatı

TOGG’un açılmasına saatler kala fabrikanın işletme ruhsat belgesi paylaşıldı. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile açılacak olan fabrikada Türkiye’nin 61 yıllık rüyası olan yerli otomobil üretilecek. Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TOGG Otomobil Fabrikası'nın İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı'nı , "Gururla attığım en özel imza" notuyla paylaştı.

Bugün Bursa​ Gemlik’te açılışı gerçekleştirilecek olan TOGG​  araba fabrikasının işletme ruhsatı imzalandı. Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş​ ise 883 bin 28 metrekare açık alan 236 bin 605 metrekare kapalı alanda Elektrikli Otomobil Üretimi için kurulan fabrikanın ruhsat belgesini paylaştı. 

“GURURLA ATTIĞIM EN ÖZEL İMZA”

TOGG Otomobil Fabrikası işletme ruhsatına da kavuştu. Ankara'daki Türkiye Yüzyılı Vizyan Belgesi toplantısının ardından Bursa'ya dönen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TOGG Otomobil Fabrikası'nın İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı'nı imzaladı. Başkan Aktaş, "Gururla attığım en özel imza" notuyla ruhsatın fotoğrafını paylaştı.

İmzalar atıldı! İşte TOGG Otomobil Fabrikası'nın ruhsatı

BAŞKAN AKTAŞ RUHSATI İMZALADI

Gemlik​ ilçesinde 883 bin 28 metrekare açık alan 236 bin 605 metrekare kapalı alanda Elektrikli Otomobil Üretimi için kurulan fabrikanın ruhsatı da imzalanmış oldu. 28 Ekim tarihli 3879 nolu ruhsat fabrikanın resmi olarak çalışmasına imkân sağlıyor.

Togg’un Gemlik Kampüsünün resmi açılışına saatler kala, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ruhsatın fotoğrafını paylaştı Aktaş şunları kaydetti: "Ankara dönüşü ayağımızın tozuyla gururla attığım en özel imza. TOGG Fabrikamızın ruhsatı hayırlı olsun"

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nadiye Kasal29 Ekim 2022 18:56

İmza

Sona uğurlu 29 Ekim 2022 13:06

Muhteşem Hayırlı olsun En kısa zamanda almayı düşünüyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...