Tgrt Haber

İndirim furyasına İETT de katıldı: Paranız iade edilecek 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
08 Kasım 2023 00:24 - Güncelleme : 08 Kasım 2023 00:25
İndirim furyasına İETT de katıldı: Paranız iade edilecek 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayı kampanyasına giriş yaptı. İndirim furyasının yaşandığı Kasım ayı için İBB alışverişlerde iadeler sağlanacak. Koşulları karşılayanlar artık İstanbulkart bakiyelerinin iadesini alabilecek. İşte ayrıntılar... 

İstanbul​ Büyükşehir Belediyesi (İBB), okullarda eğitim öğretim döneminin de başlamasıyla öğrencilere ulaşımda ve alışverişte kullandığı İstanbulkart​'a destek olma kararı aldı. 

İBB​'nin 'İstanbul Senin' uygulamasından yaptığı paylaşıma göre, 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında cumartesi ve pazar günleri toplu taşıma​ araçlarında ilk (QR) karekod geçişlerinde yüzde 10 oranındaki bakiye iade edilecek.

KASIM İNDİRİMLERİ NEDİR? 

Yurtdışında 1952'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilen ve Şükran Günü sonrasında ilk Cuma günü başlayan Black Friday ya da Efsane Cuma Kasım indirimleri gününde pek çok ürün indirimli olarak ülkemizde de satışa sunulacak.

Black Friday indirimleri 2023 yılı için 24 Kasım Cuma günü başlayacak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...