Tgrt Haber

İş arayanlar dikkat! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 76 işçi alacak

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Eylül 2023 08:53 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 09:06
İş arayanlar dikkat! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 76 işçi alacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün yeni bir istihdam yapacağı bildirildi. Bu kapsamda farklı pozisyonlarda 76 işçi alımı yapılacak.

Gemi Trafik Hizmetleri, Kurtarma/Yardım Hizmetleri, Seyir Yardımcıları Hizmetleri, Deniz Haberleşme Hizmetleri, Kılavuzluk ve Römorkaj Hizmetleri ile denizlerde seyir emniyetini artıran ve deniz çevresi trafiğinin olası kötü etkilerinden korunmasını sağlayan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü​, 76 işçi istihdam​ edecek. Genel Müdürlüğün Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, söz konusu personel, daimi işçi statüsünde alınacak.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Bu kapsamda, ikinci kaptan, ikinci mühendis, mühendis, büro personeli, gemici ve yağcı alımı gerçekleştirilecek. İlanlara başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak.

Alıma ilişkin ilan detayları kurumun "https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx" internet adresinde yayınlanacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
musa reçber 4 Eylül 2023 10:35

daha kaliteli daha güvenli iş hatatım olmasını istiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...