Tgrt Haber

İş Bankası ve Ziraat Bankası doğum günü atışmasında gülümsetti: 100'üncü yaş iması!

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
26 Ağustos 2024 19:30 - Güncelleme : 26 Ağustos 2024 21:53
İş Bankası ve Ziraat Bankası doğum günü atışmasında gülümsetti: 100'üncü yaş iması!

İş Bankası 100'üncü yaşını kutladığı doğum gününde Ziraat Bankası'ndan esprili bir mesaj aldı. Kendisinin İş Bankası'ndan 60 yıl önce kurulduğunu göndermesi yapan Ziraat Bankası'ndan gülümseten yanıt geldi.

Türkiye'nin iki büyük bankasının doğum günü​ mesajlarında tatlı atışması gülümsetti. Cumhuriyet'in kurulmasından sonra 26 Ağustos 1924 yılında kurulan İş Bankası​ 100'üncü yılını kutluyor. Ziraat Bankası​'nın İş Bankası'na gönderdiği kutlama​ mesajındaki göndermesi  sosyal medyayı renklendirdi.

Ziraat Bankası kutlama mesajında " Üzerinden 60 yıl geçmesine rağmen bu duyguyu dün gibi hatırlıyoruz. 100. yaşın kutlu olsun İş Bankası!" dedi.

İş Bankası yayınladığı teşekkür mesajında Ziraat Bankası'nın yaş almışlığına esprili bir gönderme yaparak "Belli bir yaştan sonra geçmiş daha hızlı hatırlanıyor, hakkınızdır! Ziraat Bankası'na yürekten teşekkürler." yazdı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Münir 26 Ağustos 2024 23:16

Bende ev sahibi olmak istiyorun

Sonraki Haber Yükleniyor...