Tgrt Haber

İşçilere çifte bayram! Kurban Bayramı öncesi imzalar atıldı

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Haziran 2024 13:37 - Güncelleme : 12 Haziran 2024 14:22
İşçilere çifte bayram! Kurban Bayramı öncesi imzalar atıldı

Kurban Bayramı öncesi işçilerin yüzünü güldürecek haber geldi. Maaşlar ve çalışma koşullarına iyileştirme gelen anlaşmalar imzalandı.

Afyonkarahisar​ Bolvadin Belediyesi ile yetkili sendika arasında toplu sözleşme imzalanırken, sözleşme ile çalışanların maaşları ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler yapılacak.

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ İMZALAR ATILDI

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Derviş Aynacı, belediyenin personel politikalarını güçlendirmek ve çalışanların refahını artırmak amacıyla Türk Yerel Hizmet-Sen ve Hak-İş​ ile toplu sözleşme imzaladı.

İşçilere çifte bayram! Kurban Bayramı öncesi imzalar atıldı - 1. Resim

İŞÇİLERE ÇİFTE BAYRAM!

Yapılan açıklamaya göre, imzalanan sözleşme ile belediye çalışanlarının hakları ve sosyal dengeleri göz önünde bulundurularak, daha adil ve dengeli bir çalışma ortamı oluşturulması hedefleniyor. Sözleşme çerçevesinde çalışanların maaşlarından sosyal haklara kadar birçok konuda iyileştirmeler yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...