Tgrt Haber

İSG çalışanlarına yüzde 25 ara zam yaptı!

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Temmuz 2024 11:38 - Güncelleme : 30 Temmuz 2024 11:44
İSG çalışanlarına yüzde 25 ara zam yaptı!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Uluslararası Havalimanı’nın işletmecisi Malezya Havalimanları Holdings Berhad (MAHB) çalışanlarına ara zam yaptı. Yılbaşında yüzde 50 zam alan çalışanların maaşları yeniden yükselmiş oldu.

İstanbul Sabiha Gökçen’den (İSG) çalışanları ocak ayında yüzde 50 zam​ almıştı. İSG) Uluslararası Havalimanı’nın işletmecisi Malezya Havalimanları Holdings Berhad (MAHB), çalışanların maaşlarına yüzde 25 ara zam​ yapıldığını açıkladı. 

YÜZDE 25 ARA ZAM

Türkiye'nin ikinci, Avrupa'nın dokuzuncu en yoğun havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Uluslararası Havalimanı’nın işletmecisi Malezya Havalimanları Holdings Berhad (MAHB), çalışanların maaşlarına yılbaşında yüzde 50 zam yapmıştı. 

Yapılan açıklama ile Temmuz 2024 itibariyle de yüzde 25 oranında ara zam yapıldığı belirtildi. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Alp Er Tunga Ersoy, çalışanlarla sohbet toplantısında bir araya gelerek zam kararını paylaştı.  Ara zam kararı, çalışan memnuniyetini ve motivasyonunu artırma çabasının bir parçası olarak ekonomik şartlara uyum sağlama, çalışanlarının yaşam standartlarını koruma amacıyla hayata geçirildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...