Tgrt Haber

İŞKUR'da ilan verdiler, resmen rekor kırdılar! 23 kişilik kadroya tam 2 bin 713 kişi başvurdu

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Ağustos 2023 13:09 - Güncelleme : 30 Ağustos 2023 13:15
İŞKUR'da ilan verdiler, resmen rekor kırdılar! 23 kişilik kadroya tam 2 bin 713 kişi başvurdu

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 9 aylık temizlik personeli için 23 kişilik kadro açtı. Ancak geçici alım için kuruma tam 2 bin 713 kişi başvurdu. Hal böyle olunca işe alınacaklar kurayla belirlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplum Yararına Programlar çerçevesinde; 9 aylık temizlik personeli​ için 23 kişilik kadro açtı. Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'ne sınırlı personel kadrosu için 2 bin 713 kişi başvurdu.

Kura çekiminden önce konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Özperk, katkı babında bu personele ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Sağ olsunlar İŞKUR İl Müdürümüz ve ekibi listeleri ve başvuruları güzel bir şekilde yaptılar. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Şeffaf bir şekilde umarız ve dileriz ki Batman’daki işsizliğe faydalı olur. Herkese teşekkür ederiz” dedi.

batman işçi kurası

23 ASİL 12 YEDEK OLMAK ÜZERE BELİRLENDİ

İş ilanına rekor sayıda başvuru yapılınca işe alınacaklar kura ile belirlendi. Kura Batman 1’nci noterliği huzurunda gerçekleşti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...