Tgrt Haber

İslam Memiş gümüş ve altın fiyatı için uyardı! "Hesabında 10 bin TL olan..."

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: tgrthaber.com
11 Temmuz 2024 11:42 - Güncelleme : 11 Temmuz 2024 13:13
İslam Memiş gümüş ve altın fiyatı için uyardı! "Hesabında 10 bin TL olan..."

İslam Memiş son yaptığı açıklamada altın fiyatı için çarpıcı uyarılarda bulundu. Piyasa uzmanı, dolar, borsa, altın ve gümüş ekseninde önümüzdeki 4 ay için konuştu. Büyük bir kırılma olacağını ifade ederek 'Yeni rekorlara hazır olmakta fayda var.' dedi.

İslam Memiş​'ten altın​ ve gümüş​ uyarısı geldi. Ezber bozan açıklamalar yapan finans analisti İslam Memiş, temmuz, ağustos, eylül ve ekim ayı için rekor​ beklentisini paylaştı. Altın ve gümüş fiyatına dikkat çeken uzman söylediklerinin yatırım​ tavsiyesi olmadığının altını çizdi.

HER AY REKOR GELECEK UYARISI

Milyonlarca yatırımcı, varlıklarını değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yönelirken, ünlü ekonomist İslam Memiş altın piyasasınına yön vermeye devam ediyor. 

İslam Memiş, yatırımcılara ve altın ile döviz alacaklara dikkat çekici bir uyarıda bulundu. Gram altın tahminin yapan deneyimli uzman, " Temmuz ayındayız, ağustosta yeni bir rekor, eylülde yeni bir rekor, ekimde yeni bir rekor, her ay yeni bir rekor denemesi göreceğiz." dedi.

İslam Memiş temmuz, ağustos, eylül, ekim her ay göreceğiz dedi! "Hesabında 10 bin TL olan..." - 1. Resim

ALTIN TAHMİNİ YAPTI

Enflasyon verisinden sonra hangi yöne kırılacağına dair yüzde 50-50 Gram altın TL  fiyatı bugün 2537 liraya kadar yükseldi. Önümüzdeki 4 ay yeni rekorlar gelecek."

Ons altın kritik direnç olan 2360 doları kırdı, 2380 doları test etti. Bugün de bu kapanışı gerçekleştirirse 2460 dolar seviyesini telafuz edebiliriz. Kısa vadede aşağıda kıramadığı bir alan var. Ben de 2320 dolara kadar gerileceğini düşünüyorum.

İslam Memiş temmuz, ağustos, eylül, ekim her ay göreceğiz dedi! "Hesabında 10 bin TL olan..." - 2. Resim

GÜMÜŞ EN ÇOK KAZANDIRAN OLDU

İslam Memiş son zamanlarda en çok dikkat çeken yatırım aracı gümüş hakkında da konuştu. 

"Gümüş onsu 31 dolarda. Benim düşüncem son bir kez aşağı yönlü gelme ihtimalidir ama kesin bir şekilde şöyle olur diyemiyorum.

Gram gümüş ise kısa vadede düşüşler yaşıyor bu alım fırsatıdır. 31.80 - 34 lira bant aralıklarını takip edeceğiz. Yeni rekorlara hazır olmakta fayda var.

İslam Memiş temmuz, ağustos, eylül, ekim her ay göreceğiz dedi! "Hesabında 10 bin TL olan..." - 3. Resim

"HESABINDA 10 BİN TL OLAN..."

İslam Memiş ayrıca 1 Ocak'ta elinde 10 bin lirası olan bir yatırımcının altın alsa yüzde 24 gelir elde edeceğini, gümüş alsa yüzde 44 kazanacağını açıkladı.  

İslam Memiş temmuz, ağustos, eylül, ekim her ay göreceğiz dedi! "Hesabında 10 bin TL olan..." - 4. Resim

DOLARLA BORÇLANMAYIN

Finansal analist İslam Memiş, Kişisel Youtube kanalında dolar ve borsa hakkında da konuştu.

"Borsa İstanbul için düşüş öngörümü koruduğumdan kaynaklı girişte 9400 puanı bekliyorum. Borsadaki arkadaşlarımız beklemeli.

Dolar TL kuru 32.87 kuruş seviyesinde. Cılız da olsa yukarı yönlü hareketler devam ediyor. Yıl sonunda 40-45 lira bandını bekliyoruz. Dolarla kesinlikle borçlanılmamalı."

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...