Tgrt Haber

İstanbulkart’ta yeni dönem! Yüzde 10 iade dönemi başlıyor

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: TGRT Haber, Ekonomim
06 Kasım 2023 17:20 - Güncelleme : 06 Kasım 2023 17:25
İstanbulkart’ta yeni dönem! Yüzde 10 iade dönemi başlıyor

İstanbulkart’ta iade dönemi başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da toplu ulaşım ve alışverişlerde kullanılan İstanbulkart için kampanyasını duyurdu. Artık karekod geçişlerinde yüzde 10 bakiye iade edilecek.

İBBİstanbulkart​ kullanıcılarına iade dönemini başlatıyor. Toplu ulaşım​ ve alışverişlerde kullanılan İstanbulkart için iade kampanyasını duyurdu. İBB, İade şartlarını sağlayanlara bakiyesinin bir kısmını geri verecek.

Yeni kampanyaya göre, 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında cumartesi ve pazar günleri toplu taşıma araçlarında ilk (QR) karekod geçişlerinde yüzde 10 bakiye iade edilecek.

İADE ŞARTLARI NE?

İBB’den yapılan açıklamada iade şartları açıklandı. Buna göre, kampanya başlangıç tarihi itibarıyla cumartesi ve pazar günleri İstanbulkart Mobil üzerinden yapılan ilk QR kod ile geçiş ücretinin yüzde 10’u dijital İstanbulkart’a iade edilecek.

KAZANILAN ÖDÜLÜN NAKİT KARŞILIĞI TALEP EDİLEMEYECEK

Bir kullanıcı aynı hafta sonu hem cumartesi günü hem de pazar günü ilk QR geçişi için ödül alabilecek. Aynı kullanıcı Kasım ayı boyunca kampanyadan aynı koşullarda faydalanabilecek.

Ulaşımda Metrobüs ve Marmaray kullanımlarında geçiş tutarından iade tutarı düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ödüllendirme hesaplanacak. Ücretsiz kart hariç tüm ulaşım araçlarında QR ile geçiş yapılabilecek. Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemeyecek.

KAMPANYADAN FAYDALANMAK İÇİN AÇIK RIZA VERİLMESİ GEREKİYOR

Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.

Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresinde profil sayfasından düzenlenebilecek.

Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecek.

Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacak.

Kaynak: TGRT Haber, Ekonomim
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...