Tgrt Haber

JW Marriott Residences İstanbul Marmara Sea açılıyor

17 Ocak 2024 10:21 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 10:25
JW Marriott Residences İstanbul Marmara Sea açılıyor

JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea, turizmdeki farklılaşan trendleri, İstanbul'un göz kamaştırıcı güzelliğini sunan Marmara Denizi manzaralı residansları ile bir araya getirerek, konuklarına ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi sunmaya başladı. 

50 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçen ve Türkiye​'nin ilk JW Marriott Residences markası olmaya özelliğine sahip 27 yeni residans; 5 farklı kategorisi ile tekli konaklamalardan geniş ailelere kadar her türlü misafiri ağırlamaya hazır.

İstanbul’un seçkin semtlerinden biri olan Ataköy'de konumlanan JW Marriott Istanbul​ Marmara Sea Residences, dünyada değişen ve farklılaşan konaklama tercihlerini misafirlerine rafine bir zevkin süzgecinden geçirerek sunuyor. İstanbul'un dünya genelinde en çok tercih edilen turistik şehirlerden biri olması; misafirlerin geniş metrekarelerde, özel hizmetlerle donatılmış konforlu konaklama taleplerini karşılamak adına eşsiz bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

OTEL KONFORU VE EV RAHATLIĞI BİR ARADA

JW Marriott Residences, modern ve rafine lüksüyle öne çıkarken, konuklarına zihinsel, bedensel ve ruhsal olarak yenileyici bir konaklama deneyimi sunuyor. Rezidans misafirleri ayrıcalıklı olarak Jw Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea’nin  dünyaca ünlü İsviçreli spa markası La Vallée SPA’yı, Michelin 2024 rehberinde tercih edilen restoranlar arasına giren Akira Back Istanbul’u ve seçkin lezzetleri ile misafirlerin müdavime dönüştüğü Ceres Restoranı deneyimleme fırsatı buluyor.

İstanbul'u keşfetmek isteyen misafirler, otelin deneyimli concierge ekibinden alacakları mekan ve turistik bölge tavsiyeleriyle şehri yakından tanıma şansına sahip oluyorlar. Otel, İstanbul Uluslararası Havalimanı'na 45 dakika , özel jetlere hizmet veren İstanbul Atatürk Havalimanı'na sadece 9 dakika uzaklıkta yer alıyor.

“ODA SAYIMIZ 62’YE ULAŞACAK”

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea Genel Müdürü Okan Karadağ, “JW Marriott Hotel  Istanbul Marmara Sea  olarak, İstanbul'un benzersiz güzelliklerini ve Marmara Denizi'nin muazzam manzarasını konuklarımıza sunmanın gururunu yaşıyoruz. Kasım ayı itibariyle otel odalarımıza eklediğimiz Stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 larger ve 3+1 kategorilerine sahip 27 yeni residansımız ile misafirlerimizin uzun süreli konaklama deneyimlerini bir üst seviyeye taşıyarak evlerini aratmayacak bir konfor sunuyoruz. Residans sayımızı en yakın zamanda 62’ye ulaştıracağız. Ulaşım konusunda da avantaj sağlayan konumumuz ile misafirlerimize, bölgedeki seçkin markalar ve alışveriş merkezleriyle geçirecekleri keyifli zamanlar vaat ediyoruz. Türkiye'nin konaklama tercihi haline gelerek, konforlu ve lüks bir yaşam tarzını arayan herkesi ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz." dedi. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...