Tgrt Haber

Kabine bugün toplanıyor! Enflasyon ve fahiş fiyatla mücadele masada olacak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
20 May 2024 09:08 - Güncelleme : 20 May 2024 09:10
Kabine bugün toplanıyor! Enflasyon ve fahiş fiyatla mücadele masada olacak

Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda; ekonomide son gelişmelerde olmak üzere 9'uncu Yargı Paketi taslağı, eğitimcilere yönelik şiddette cezaların artırılması ile ilgili çalışmaların da masaya yatırılması bekleniyor.

Kabine toplantısına Cumhurbaşkanı Erdoğan​ başkanlığında bugün gerçekleştirilecek. Beştepe​'de yapılacak olan toplantıda; 9'uncu Yargı Paketi taslağı, eğitimcilere yönelik şiddette cezaların artırılması ile ilgili çalışmalar ve ekonomideki son gelişmeler masaya yatırılacak.

ENFLASYON​ VE FAHİŞ FİYATLA MÜCADELE

Kabine toplantısında en önemli başlıklardan biri ekonomideki son durum olacak. Enflasyon ve fahiş fiyatla mücadele kapsamında alınan tedbirlerin sonuçlarının görüşüleceği toplantıda; kamuda tasarruf ve verimlilik paketi değerlendirilecek.

TERÖRLE MÜCADELE

Hazırlıkları tamamlanmak üzere olan 9'uncu Yargı Paketi ile ilgili değerlendirmenin yapılması beklenen toplantıda; terörle mücadele operasyonları da masada olacak. Yurt içi ve sınır ötesinde düzenlenen operasyonlar değerlendirilecek.

Eğitimcilere yönelik şiddetin engellenmesi için yasal zeminin güçlendirilmesi çalışmaları da gündemde olacak.

Kabine bugün toplanıyor! Enflasyon ve fahiş fiyatla mücadele masada olacak - 1. Resim

İSRAİL'İN GAZZE'YE YÖNELİK SALDIRILARI

İşgalci İsrail'in abluka altına Gazze'ye yönelik saldırılarının bir an önce durdurulması ve bölgede ateşkesin sağlanmasına yönelik adımlar da ele alınacak.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...