Tgrt Haber

Kamu bankası harekete geçti! 5 bin lira emekliye ödeme yapılacak! Başvuru yapmak yetiyor! Uygun geri ödeme seçenekleri sunulacak!

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
20 Mart 2023 12:44 - Güncelleme : 20 Mart 2023 12:48
Kamu bankası harekete geçti! 5 bin lira emekliye ödeme yapılacak! Başvuru yapmak yetiyor! Uygun geri ödeme seçenekleri sunulacak!

Halkbank’tan emeklilere cazip kredi paketleri duyurulmaya devam ediyor. Emeklinin acil nakit ihtiyacı bu kredi ile çözülecek! 5.000 TL’ye kadar anında ödeme yapılıyor!

Emeklinin 2023 yılında da devam eden nakit​ ihtiyaçlarına çözümler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda uygun vade ve faiz oranları​ ile ihtiyaç kredisi seçenekleri duyuruldu. Halkbank’tan gelen kredi​ fırsatı ile emeklinin acil nakit ihtiyacına çözüm getiriliyor.  HalkbankEmekli​ Mini Kredi ile ihtiyaç sahiplerinin nakit sıkıntısı giderilmesi hedefleniyor. Düşük faiz oranları, uygun geri ödeme seçenekleri yer alacak. Emekli maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını taşıyanlar yararlanabilecekler. 

HALKBANK 5.000 TL EMEKLİ KREDİSİ FIRSATI!

Halkbank’ın 5.000 TL’ye varan Emekli Mini Kredi paketi ile emeklini nakit sorunlarına çözüm sunuluyor. Bu kapsamda aylık eşit, artan veya azalan, 3 ayda bir veya serbest ödemeli olarak esnek ödeme seçenekleri de sunulacak. 5.000 TL’ye kadar düşük faizli kredi seçeneğinden emekli maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını taşıyanlar yararlanabiliyor. 

HALKBANK EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Emekli Mini İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında düşük miktarda acil nakit ihtiyacı için uygun faiz oranları sunulacak. Yüzde 1,58 faiz oranları ile kullandırılacak kredi, 36 aya kadar vade seçeneklerine sahip. 36 ay vade ve yüzde 1,58 faiz oranlarının yanı esnek geri ödeme planlarından da yararlanarak vatandaşların rahatlıkla kredi seçeneklerinden yararlanması sağlanacak.  Aylık sadece 195,38 TL taksit tutarı ile Halkbank’tan emekli maaşını alanlar yararlanabilecekler. Başvuru şartlarını sağlayanlar anında 5.000 TL’ye kadar acil nakit ihtiyacı için kredi seçeneklerini kullanabilecek. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Halkbank Emekli Mini İhtiyaç Kredisi kampanyasından yararlanmak için emekli maaşını Halkbank’tan alıyor olmak veya maaşını taşımak gerekecek. Bu kapsamda Halkbank internet şubesi veya mobil şuben emekli maaş müşterileri giriş yaparak anında kredi başvurusunu yapabilmektedir. Ayrıca Halkbank şubelerinden de başvurular yapılabilecek. Nakit ihtiyacı olan emeklinin 2023 yılında da bu ihtiyacına Halkbank’tan avantajlı kredi seçenekleri sunulmaya 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...