Tgrt Haber

Kamu bankasından ödenecek! 550 bin lira konut kredisi hazır! Aylık taksit tutarını duyunca şaşıracaksınız!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Nisan 2023 14:49 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 15:05
Kamu bankasından ödenecek! 550 bin lira konut kredisi hazır! Aylık taksit tutarını duyunca şaşıracaksınız!

Ev sahibi olmak isteyenlere kamu bankalarından cazip kredi teklifleri duyuruldu. 550 bin TL kredide Vakıfbank en uygun ödeme koşullarını sunacak. Aylık kira öder gibi kredi taksiti ödeyerek ev sahibi olmak mümkün!

Türkiye’de artan konut fiyatları sonrasında kamu bankaları üzerinden devlet desteği le krediler verilmeye başladı. Yüzde 0,69 faizli Yeni Evim Konut Kredisi​ veya TOKİ’nin diğer sosyal konut projelerinden yararlanamayanlara ise bankalar kendi kredi paketleriyle destek sunmaya devam ediyor.

Vakıfbank’ın SarıPanjur Konut Kredisi kampanyası kapsamında 120 aya kadar vade seçenekleri ve düşük faiz oranları ile finansman sağlanacak. Yüzde 1,29 faiz oranlarına sahip kredinin limiti de istenen evin satın alınmasında destek sağlayacak.

VAKIFBANK​ SARIPANJUR KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Vakıfbank’ın avantajlı faiz oranları, esnek geri ödeme seçenekleri ve kredi limitleriyle sunduğu konut kredisinde uygun ödeme koşulları sunuluyor. Vakıfbank SarıPanjur Konut Kredisi, 120 ay vade ile yüzde 1,29 faiz oranları ile kullanılacak. 10.000 TL ile 1 milyon TL arasında kredi limiti için yüzde 1,29, 1 milyon TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında kredi limitlerinde ise yüzde 1,34 faiz oranları uygulanacak.

Kamu bankasından ödenecek! 550 bin lira konut kredisi hazır! Aylık taksit tutarını duyunca şaşıracaksınız!

Ev sahibi olmak isteyenlere düşük faizli konut kredisi sağlayan Vakıfbank, aylık düşük taksit tutarı ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Bir yandan ev almak isteneler için devlet destekleri devam ederken, diğer yandan bankaların avantajlı konut kredisi kampanyaları da sunulmaya devam ediyor.

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ HESAPLAMA

Vakıfbank konut kredisi kampanyaları devam ediyor. Yüzde 1,29 faiz oranları ve 120 ay vade seçenekleri ile kullandırılacak 550.000 TL konut kredisi için aylık 9.035,79 TL taksit tutarı belirlenmiştir.

Aylık düşük taksit oranlarından faydalanarak kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenlerin Vakıfbank’ın konut kredisinden yararlanabilecek. Ev sahibi olmak isteyenler için en iyi finansman çözümlerini sunan Vakıfbank, birçok farklı devlet desteğini de sunmaktadır. Bu sayede vatandaşların pek çok finansman ihtiyacı çözülüyor.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...