Tgrt Haber

Kamu işçilerine ödenecek ikramiye tarihleri belli oldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
16 Haziran 2023 00:19 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 00:39
Kamu işçilerine ödenecek ikramiye tarihleri belli oldu

Son dakika haberi: Kamu işçilerine yıl boyu ödenecek ikramiyelerin tarihi belli oldu. Ödemelerin ilk yarısı 23 Haziran, ikinci yarısı 18 Aralık’ta olacak.

Kamuda çalışan işçilere ikramiye​ ödemesine ilişkin karar Cumhurbaşkanı​ kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TARİHLER AÇIKLANDI

Karara göre, kamu işçilerine bu yıl verilmesi gereken ikramiyenin ilk yarısı 23 Haziran'da ödenecek. İkinci yarısı ise 18 Aralık tarihinde ödenecek.Ödemeye ilişkin karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kamu işçilerine ödenecek ikramiye tarihleri belli oldu

Kamu işçilerine yönelik toplu iş sözleşmesi görüşmeleri de sona ermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan​ yaptığı basın toplantısında 3 milyon kişiyi yakından ilgilendiren yüzde 45’lik zam​ müjdesini vermişti. Artışla beraber işçilere ödenen yan haklarda da değişiklikler oldu. Giyim ve yemek yardımlarının rakamlarını güncellenerek ücret zammı oranında artırılırken, ek ödeme, hizmet zammı, tediye dışı ikramiye gün sayısı gibi başlıklarda da artışlar yapıldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...